Hanneke Molenaar,
Daphne Ariaens
Economie en handel Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. Deel 3 van 4
maakt voedingsproducten klantgereed
Gebonden Nederlands 2015 9789037222135
Laatste exemplaar! Op=Op!
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis
Samenvatting
StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.
Voor het profieldeel zijn de leer-werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).
Specificaties
ISBN13:9789037222135
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Uitgever:Boom Beroepsonderwijs
Druk:1
Verschijningsdatum:9-2-2018
Hoofdrubriek:Schoolboeken
ISSN:
Serie:StruX
Lezersrecensies
Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!
Geef uw waardering
Rubrieken
- Advisering
- Algemeen management
- Coaching en trainen
- Communicatie en media
- Economie
- Financieel management
- Inkoop en logistiek
- Internet en social media
- IT-management / ICT
- Juridisch
- Leiderschap
- Marketing
- Mens en maatschappij
- Non-profit
- Ondernemen
- Organisatiekunde
- Personal finance
- Personeelsmanagement
- Persoonlijke effectiviteit
- Projectmanagement
- Psychologie
- Reclame en verkoop
- Strategisch management
- Verandermanagement
- Werk en loopbaan