Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vaardigheden & tools Business Services deel A | combipakket

Paperback Nederlands 2022 9789037262186
Verkooppositie 1558Hoogste positie: 1558
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Met Vaardigheden en tools Business Services | deel A ben je goed voorbereid om als aanspreekpunt voor klanten en bezoekers op te treden en zakelijke communicatie te verzorgen.

Je weet wat klantgericht communiceren inhoudt, leert hoe je bezoekers moet ontvangen en hoe om te gaan met vragen en klachten. Je wordt vaardig in het voeren van zakelijke gesprekken en telefoneren. Je weet hoe je zakelijk moet schrijven, kunt een zakelijke brief, email, notitie, rapport, nieuwsbericht en folder opstellen en leert zakelijk online communiceren.

Met kennis- en inzichtopdrachten en een Test je kennis opdracht weet je wat je moet doen. Met de opdrachten Beroepsvaardigheden ga je actief aan de slag met deze kennis en leer je de vaardigheden aan. De opdrachten Beroepspraktijk stellen je in staat de aangeleerde vaardigheden te oefenen in een beroepscontext. Je kunt zelf kiezen in welke context je aan de slag gaat.

In Vaardigheden en tools Business Services | deel B ga je aan de slag met gegevens verwerken en bereid je je voor op werken in de beroepspraktijk.

Combipakket
Dit combipakket bestaat uit een theorie-werkboek en een licentie die toegang geeft tot de digitale leeromgeving. Deze is geldig gedurende één jaar en kan kosteloos verlengd worden.

Knowhow | Business
Vakkennis, vaardigheden en kunnen werken met tools is essentieel voor iedereen die aan de slag wil als Business Services (allround) assistant of specialist. De leermiddelen van Knowhow | Business zorgen voor de juiste vakkennis, toepassen van deze kennis en kunnen werken met tools. Knowhow | Business bereidt voor op de basisdeel Business Services examens van Stichting Praktijkleren.

Specificaties

ISBN13:9789037262186
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:214
Druk:1
Verschijningsdatum:30-6-2022
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vaardigheden & tools Business Services deel A | combipakket