Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Beter in gesprekstechnieken

Paperback Nederlands 2014 9789039527603
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Verkooppositie 4891Hoogste positie: 949
Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagen

Samenvatting

'Beter in gesprekstechnieken' helpt je om je inzicht in en vaardigheden met het voeren van gesprekken te vergroten. In negen hoofdstukken komen alle gesprekken aan bod waar je tijdens je studie mee te maken krijgt, zoals feedback geven, interviewen, vergaderen, telefoneren en verkoopgesprekken voeren. Daarnaast leer je wat de essentie van communiceren is en welke elementaire gespreksvaardigheden je nodig hebt.

Meer inzicht in de kern van gespreksvoering
De serie Beter in... onderscheidt zich door een laagdrempelige opzet, met een minimum aan theorie en een maximum aan direct toepasbare tips en voorbeelden. Overal vind je oefeningen die dicht bij je eigen praktijk staan en direct toepasbaar zijn. Zo leer je in de praktijk en doorzie je gemakkelijker wat er nodig is om een goed gesprek te voeren.

Direct oefenen
In elk hoofdstuk vind je diverse oefeningen die je zelf kunt doen. Docenten kunnen hier ook gebruik van maken tijdens de lessen, zoals de verschillende rollenspelen in het boek. Elk hoofdstuk in het boek sluit af met een duidelijke samenvatting en een afsluitende oefening. Bovendien vind je meer oefeningen bij alle hoofdstukken op de toetsportal AcademicX.nl.

Een echte praktijkhulp
Beter in gesprekstechnieken richt zich op hbo-studenten en is door de toegankelijke opzet zeer geschikt voor gebruik tijdens de les én voor zelfstudie. De combinatie van boek en portal maken dit product tot een echte praktijkhulp, gebaseerd op de vragen die leven in het onderwijs van nu.

Specificaties

ISBN13:9789039527603
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:29-11-2018
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marike van den Berg

Marike van den Berg (1963) werkte als trainer communicatie- en managementvaardigheden, organisatieadviseur en leidinggevende bij verschillende organisaties. Op dit moment is ze hoofd Academie bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Eerder schreef ze onder andere Effectieve tweegesprekken en De rol van adviseur.

Andere boeken door Marike van den Berg

Over Yvette Molin

Yvette Molin (1969) is trainer en ondernemer bij Kenneth Smit waar zij management-, verkoop- en communicatietrainingen geeft. Eerder werkte zij zowel in sales- als managementfuncties bij verschillende bedrijven.

Andere boeken door Yvette Molin

Inhoudsopgave

1. De essentie van communiceren
2. Elementaire gespreksvaardigheden
3. Feedback geven en ontvangen
4. Probleemverkennend gesprek en coaching
5. Interview
6. Vergaderen
7. Telefoongesprek
8. Verkoop-jezelf-gesprek
9. Verkoopgesprek
10. antwoorden bij de oefeningen
11. Belangrijke begrippen

Literatuur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beter in gesprekstechnieken