Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Jouw talent centraal

De weg naar het ontdekken, laten zien, ontwikkelen en gebruiken van jouw talent

Paperback Nederlands 2019 9789041510938
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Ali B vertelt hoe hij zijn talent heeft ontdekt en ontwikkeld. Hij legt uit hoe je jouw talent in de ‘spotlight’ kunt zetten. Ali geeft tips hoe je meer uit jouw talent kunt halen. Ook legt hij uit wat belangrijk is om jouw talent te verzilveren en hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Het boek leert je hoe je jouw talent centraal kunt stellen. Het legt uit hoe je jouw talent kunt ontdekken, laten zien aan anderen, hoe je jouw talent (verder) ontwikkelt en hoe je jouw talent kunt gebruiken. Door het lezen van dit boek leer je om uit te blinken en te schitteren en weet je wat je kunt doen om vanuit jouw talent te werken en jouw talent te verzilveren.

In elk hoofdstuk zijn vragen en opdrachten opgenomen die je helpen jouw talent centraal te stellen. Het helpt je uit te vinden wat jouw talent is en moedigt je aan te kiezen voor jouw talent. Je krijgt uitgelegd hoe je met jouw talent aan de slag kunt gaan om het te laten groeien en te laten zien aan anderen. Je wordt uitgedaagd om in jouw talent te investeren en daarmee uit te blinken en te schitteren. Het stimuleert je om jezelf neer te zetten en te gaan werken vanuit jouw talent. Wanneer je werkt vanuit jezelf en jouw talent, ben je op je best en kun je je talent verzilveren.

Specificaties

ISBN13:9789041510938
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:82
Uitgever:Het Stormt
Druk:1
Verschijningsdatum:17-4-2019
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Karin Manuel

Dr. mr. Karin Manuel heeft vanaf 1999 verschillende rollen vervuld op het terrein van HRM bij diverse organisaties in de non-profitsector. Zij is in 2013 gepromoveerd in de Sociale Wetenschap met als thema het organiseren en managen van succes in organisaties. Karin is lector bij het NCOI en heeft daarnaast een adviesbureau, MMCT, op het gebied van organisatieontwikkeling en HRM. Zij is bovendien de grondlegger van het label www.workcrafting.nl

Andere boeken door Karin Manuel

Over Ali Bouali

ALI B (1981) is succesvol ondernemer, rapper, tv-persoonlijkheid en theatermaker. In zijn carrière probeert hij altijd anderen te inspireren om het beste uit zichzelf te halen, bijvoorbeeld als coach bij The Voice, en brengt hij mensen met elkaar in verbinding, zoals in Ali B op volle toeren. Alles in Ali B's leven draait om actie en groei. En dus ook dit boek. Ali laat zien hoe hij de lessen van onder anderen Wim Hof, Stephen Covey en Eckhart Tolle toepast, maar ook hij dankzij Mahatma Gandhi zijn eerste hit scoorde met 'Ik ben je zat'.

Andere boeken door Ali Bouali

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

1. Jouw talent ontdekken
2. Jouw talent in de spotlight
3. Schitteren met jouw talent
4. Jouw talent verzilveren

Bronnen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Jouw talent centraal