Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 76% korting

Functioneel webdesign

Paperback Nederlands 2001 9789043003834
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 76% korting

Samenvatting

Ervoor zorgen dat juist uw website in het oog springt is niet zo eenvoudig als het lijkt. Door de enorme overvloed aan webpagina's die allemaal hun aandacht opeisen zijn vormgevers en Internet bedrijven gedwongen alles op alles te zetten om bezoekers aan te trekken. Een manier om dit te doen is om de site zo functioneel mogelijk te maken. Dit klinkt heel simpel maar surf maar eens rond en u zult merken dat het in de praktijk best wel tegenvalt. Wel eens nagedacht over een kortere URL zodat de kans op een typefout en daardoor het niet kunnen vinden van de site wordt verkleind?

In 'Functioneel webdesign' legt Jakob Nielsen haarfijn uit waar het allemaal om gaat: gebruikersvriendelijkheid. Hij beschrijft dit op een unieke manier en aan de hand van talloze voorbeelden. Hij verplaatst u in de gedachtewereld van de gemiddelde bezoeker van een website en legt hiermee een link tussen gebruiker en vormgever. Het boek legt u vooral uit wat je moet doen en niet zozeer hoe. Het is dus niet gebaseerd op techniek maar op inzichten van een van de meest vooraanstaande mensen op dit gebied.

Specificaties

ISBN13:9789043003834
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:440
Hoofdrubriek:IT-management / ICT

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jakob Nielsen

Jakob Nielsen, Ph.D., is a User Advocate and principal of the Nielsen Norman Group, which he co-founded with Dr. Donald A. Norman (former VP of research at Apple Computer). Until 1998 he was a Sun Microsystems Distinguished Engineer. Dr. Nielsen founded the "discount usability engineering" movement for fast and cheap improvements of user interfaces and has invented several usability methods, including heuristic evaluation. He holds 59 United States patents, mainly on ways of making the Internet easier to use.

Andere boeken door Jakob Nielsen

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Functioneel webdesign