Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Reinventing Financial Services

Ingenaaid Engels 2010 9789043020411
Voormalig top 100Totaal 125 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

De financiële crisis en het instorten van de economie hebben de relatie tussen consumenten en financiële dienstverleners voorgoed veranderd. Roger Peverelli en Reggy de Feniks, beiden experts in financiële dienstverlening, presenteren een kritische en inzichtelijke visie op de toekomst van banken en verzekeringsmaatschappijen.

'Reinventing Financial Services' stelt de klant centraal. Het onthult de radicale verschuiving in de perceptie van de consument en identificeert de zes basis trends in consumentengedrag waarnaar financiële instituten zullen moeten luisteren. Deze trends leggen de basis voor de toekomst van financiën en zijn onvermijdelijk verbonden met de manier waarop banken en verzekeringsmaatschappijen zullen moeten veranderen om hun klanten op een goede manier blijven bereiken.

Specificaties

ISBN13:9789043020411
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:288
Druk:1
ISSN:

Expertrecensies (2)

Reinventing Financial Services
Max Kohnstamm | 9 april 2013
Roger Peverelli en Reggy de Feniks hebben een bijzonder ambitieuze titel voor hun boek bedacht: 'Reinventing Financial Services'. De afgelopen jaren is op pijnlijke wijze duidelijk geworden dat er buitengewoon veel mis is in de financiële wereld. Het lijkt welhaast onmogelijk om een boek te schrijven dat dit probleem in een keer oplost. Bovendien moet dan voor een boek gevreesd moeten worden dat alleen actuarissen kunnen snappen.
Lees verder
Tijd om de klant centraal te stellen
Annegreet van Bergen | 24 december 2010
Klanten willen serieus worden genomen. Dat geldt ook voor rekeninghouders bij banken en klanten van verzekeringsmaatschappijen. Na jaren waarin de aandacht vooral was gericht op het creëren van aandeelhouderswaarde is het nu tijd de klant weer centraal te stellen. Dit betogen strategiekenners Roger Peverelli en Reggy de Feniks in hun Reinventing Financial Services. What consumers expect from future banks and insurers. Ze hebben hun boodschap verpakt in een boek dat barst van de voorbeelden.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

interview
Peverelli en De Feniks: ‘Banken en verzekeraars moeten klant weer centraal stellen’
Annegreet van Bergen 21 december 2010 Roger Peverelli en Reggy de Feniks zijn strategieadviseurs bij respectievelijk VODV in Leusden en het Spaanse 9senses. Zij schreven Reinventing Financial Services waarin ze banken en verzekeraars de weg terug naar de consument wijzen. De financiële crisis is niet in de consumentenmarkt ontstaan. Maar als burger en belastingbetaler hebben klanten wel het gelag moeten betalen. Dat heeft mede geleid tot een relatiecrisis. M&L spreekt met Peverelli en De Feniks over de manier waarop de financiële sector het vertrouwen kan herstellen en de klant weer centraal stelt.

Over Roger Peverelli

Roger Peverelli (1962) is partner bij VODW Marketing, een van de meest oorspronkelijke marketingadviesbureaus, dat wereldwijd banken, verzekeraars en pensioenfondsen adviseert. Hij geldt als een expert op het gebied van strategie en innovatie in financiele dienstverlening. In de afgelopen jaren, heeft hij een groot aantal projecten voor internationale en nationale banken, verzekeraars en wealth managers uitgevoerd. In september 2010 verscheen zijn boek 'Reinventing financial services'. Eerder heeft hij samen met Adjiedj Bakas het boek 'The Future of Finance' uitgebracht. Hij is een veelgevraagd spreker op internationale congressen en in boardroom sessies. Roger Peverelli adviseert daarnaast War Child, de Stichting Microkrediet voor Moeders (microkrediet projecten in Zuidoost-Azië) en de Stichting Meer dan Voetbal (van de KNVB). Bovendien is hij bestuurslid van het Nederlands Film Festival.

Andere boeken door Roger Peverelli

Inhoudsopgave

Foreword
Introduction
Acknowledgements

1 Consumers relationship with financial institutions has changed
2 Consumers are calling for transparency and simplicity
3 Consumers become more and more self-directed
4 Consumers rely on the wisdom of crowds
5 Consumers are revaluing values
6 Consumers prefer to feel close
7 Reinventing financial services

Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reinventing Financial Services