Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De vrouw in de kooi

Paperback NL 2019 9789044640717
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Op een prachtige winterdag verdwijnt de jonge linkse politica Merete Lynggaard zonder een spoor achter te laten. De media duiken op het verhaal en suggereren van alles: van moord en zelfmoord tot een geplande vrijwillige verdwijning. De politie wordt gesommeerd de verdwijning grootscheeps te onderzoeken, maar Merete is van de aardbodem verdwenen.
Brigadier Carl Mørck, hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q, forceert na enkele jaren een grote doorbraak in het onderzoek. Samen met zijn assistent Assad is hij een roekeloze crimineel op het spoor die wordt gedreven door haat. Wraak blijkt een cruciale factor in de krankzinnige plot.

De vrouw in de kooi is nu succesvol verfilmd als The Keeper of Lost Causes. Regisseur Mikkel Nørgaard is onder meer bekend van de populaire tv-serie Borgen.

Jussi Adler-Olsen (1950) is dé ongekroonde koning van de Scandinavische misdaadliteratuur. De boeken uit zijn Serie Q worden over de hele wereld vertaald. Van de serie zijn in Nederland meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht.

‘Zeer spannende, goed geschreven Deense thriller. (…) De kracht van Adler-Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de pagina’s.’
HET PAROOL

‘Jussi Adler-Olsens Serie Q-boeken behoren tot het allerbeste wat de Deense misdaadthrillers deze jaren te bieden hebben.’ JYLLANDS-POSTEN

Specificaties

ISBN13:9789044640717
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:Prometheus
Verschijningsdatum:14-1-2019

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
De spannende maand
Bertrand Weegenaar 2 juni 2015 Juni is traditioneel de ‘Maand van het Spannende Boek’. Uiteraard een belangrijke marketingactie van de gemeenschappelijke uitgevers om de vele nieuwe thrillers en detectives onder de aandacht te brengen. Thema dit jaar is ‘Politieverhalen’. De maand wordt traditioneel afgesloten met de uitreiking van de Gouden Strop.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De vrouw in de kooi