De lekkerste jam & confituur bijbel
De beste technieken, bereidingstips en recepten
Gebonden NL 2025 1e druk 9789044768428Samenvatting
Ontdek in dit praktische en mooie boek een weelde aan recepten voor jam of confituur, van de populaire klassiekers tot verrassende combinaties. Je leert niet alleen hoe je de lekkerste jam, chutney, compote en marmelade maakt, maar ook hoe je je potten moet vullen en bewaren, welke benodigdheden je in je keuken moet hebben en wat je kan doen als het niet helemaal lijkt te lukken.
Sandrine Maquet leerde als kind van haar oma Marie-Rose jam maken. Ze werkt al jaren als chef en haar overheerlijke creaties vallen vaak in de prijzen.
Specificaties
Lezersrecensies
Vaak samen gekocht
Anderen die dit kochten, kochten ook
Rubrieken
- advisering
- algemeen management
- coaching en trainen
- communicatie en media
- economie
- financieel management
- inkoop en logistiek
- internet en social media
- it-management / ict
- juridisch
- leiderschap
- marketing
- mens en maatschappij
- non-profit
- ondernemen
- organisatiekunde
- personal finance
- personeelsmanagement
- persoonlijke effectiviteit
- projectmanagement
- psychologie
- reclame en verkoop
- strategisch management
- verandermanagement
- werk en loopbaan