Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Als leven pijn doet

Paperback NL 2013 9789045204253
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Veel mensen doen alsof verlies, mislukking, nederlagen of falen hen in negatieven zin onderscheidt van anderen. Verlies staat dan gelijk aan er niet meer bij horen. We laten niet allen door anderen, maar ook door onszelf het te vrezen etiket 'loser'op ons plakken.

Als leven pijn doet leert je om dat niet te doen. Het leert je in de eerste plaats om verlies, mislukking, fouten en falen te zien voor wat ze zijn: bewijs voor wat je altijd bent geweest en altijd zult zijn: kwetsbaar en feilbaar. Twee eigenschappen die niemand graag heeft maar die iedereen bezit. De kwestie is daarom hoe je met je kwetsbaarheid en feilbaarheid omgaat. Je kunt ze zien als bedreiging, maar je kunt ze ook zien als een uitdaging om verandering tot stand te brengen.

René Diekstra leert je om de angst die met verlies gepaard gaat onder ogen te zien en te verdragen, en dwingt je jezelf de vraag te stellen wat je meer kunt doen met je gevoelens van falen en onmacht dan eronder te lijden. Hij laat je zien hoe je dergelijke gevoelens om kunt smeden tot energie om nieuwe wegen in te slaan en je leven op bepaalde punten anders aan te pakken.

Verlies en falen scheppen ook vrijwel altijd kansen. Het zijn weliswaar kansen die je door het leven opgedrongen krijgt, maar tocht, het zijn kansen...!

Specificaties

ISBN13:9789045204253
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:400
Uitgever:Karakter Uitgevers NF-NL
Verschijningsdatum:15-11-2013
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Als leven pijn doet