Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Italiaans

Paperback NL 2018 9789046906040
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Met de praktische (vakantie)cursus opSTAP Italiaans leer je snel en ongecompliceerd de basis van de Italiaanse taal. Doordat je naast losse uitdrukkingen ook de basisbeginselen van de grammatica leert, kun je al snel zelf zinnen formuleren. Zo kun je je in alledaagse situaties redden in het Italiaans.

Het boek bevat acht lessen. In elke les leer je met behulp van dialogen en communicatieve oefeningen om bijvoorbeeld jezelf voor te stellen, te vragen naar openingstijden en iets te bestellen in een restaurant. De grammatica wordt kort maar systematisch uitgelegd. Op de website staan oefeningen waarmee je de grammatica en de woordenschat kunt trainen.

In de lessen vind je ook informatie over het land en de cultuur, variërend van het klimaat tot de rol van de dokter in het leven van de Italianen.

Deze zesde, herziene druk is helemaal geactualiseerd. Zo hebben woorden als 'wifi' en 'pinnen' hun plek gekregen in deze cursus. De oefeningen in het boek zijn communicatief van karakter en de grammatica- en vocabulaire-oefeningen zijn naar de website verhuisd.

De audio kun je naar keuze online beluisteren of downloaden.

Deze cursus is bedoeld voor mensen die zich willen voorbereiden op een reis naar Italië en kan ook als opstap dienen voor degenen die verder willen leren. opSTAP Italiaans is geschikt voor gebruik in groepen onder leiding van een docent.

Angela van der Burg-Bairati heeft jarenlang gewerkt als docent Italiaanse taal aan de Universiteit Utrecht, ROC Midden Nederland en particuliere taalinstituten. Momenteel schrijft zij boeken en andere publicaties. Thomas Luyten is een ervaren docent vreemde talen en culturele studies. Hij heeft jarenlang Frans en Spaans gedoceerd in Vlaanderen en geeft momenteel les aan de IULM Universiteit in Milaan.

Specificaties

ISBN13:9789046906040
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Coutinho
Verschijningsdatum:30-7-2018
Hoofdrubriek:
Serie:OpStap

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Italiaans