Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Yalla Yalla! 2 Oefenboek

Basiscursus Arabisch op weg naar A2

Paperback NL 2023 9789046908778
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Yalla! is een eigentijdse, effectieve methode om kennis te maken met de Arabische taal. Met dit tweede deel kom je tot halverwege niveau A2. Je leert de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om te communiceren in het Arabisch. In dit oefenboek oefen je de stof uit het leerboek.

Met Yalla! word je uitgedaagd om Arabisch actief toe te passen, vaak aan de hand van authentieke materialen. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de cultuur van de Arabischtalige landen. Je maakt kennis met Arabische muziek, poëzie en verhalen en vergelijkt Arabische leefgewoontes met die van jezelf. Verder zijn drie Arabische dialecten, het Syrisch, het Egyptisch en het Marokkaans, geïntegreerd in de hoofdstukken. Je krijgt uitleg over de verschillen en overeenkomsten met het Modern Standaard Arabisch (MSA).

Yalla!is ontwikkeld voor het volwassenonderwijs, maar is ook geschikt voor het voortgezet onderwijs. De methode kan zowel in een cursus als voor zelfstudie gebruikt worden.

Boetje en Mariska Keizer Verbeek zijn beiden afgestudeerd aan de ILO en hebben ruime ervaring met het doceren van de Arabische taal. Josien werkte als docent Arabisch bij de Universiteit Utrecht, bij taalinstituten en via haar eigen bedrijf Josien Boetje Educatie. Momenteel werkt ze bij de Lerarenopleiding aan Instituut Archimedes (Hogeschool Utrecht). Mariska geeft geregeld les aan de Universiteit Utrecht.

Specificaties

ISBN13:9789046908778
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Uitgever:Coutinho
Verschijningsdatum:11-12-2023
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Yalla Yalla! 2 Oefenboek