Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Stephen Covey Inspiratiekalender 2013

Scheurkalender (h) Nederlands 2012 9789047004967
10
Voormalig top 10Totaal 115 dagen
Voormalig top 100Totaal 156 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Stephen Covey vindt de laatste jaren een steeds groter publiek. Was hij 15 jaar geleden met name onder managers bekend, tegenwoordig wil iedereen geïnspireerd worden door deze grootmeester van het zelfleiderschap.

'De inspiratiekalender 2013' biedt iedereen die het werk van Covey al kent de gelegenheid het van dag tot dag in de praktijk te brengen. Het hoort bij de inzichten van Covey dat u alleen in de praktijk, stukje bij beetje, uw leven en dat van anderen om u heen beter kunt maken.

Voor hen die Covey nog niet kennen, is deze kalender een uitstekende introductie op het denkwerk van Covey, 'De zeven eigenschappen' en 'Het 3de alternatief'.
- 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' is door de lezers van Management Team verkozen tot Beste managementboek aller tijden.
- Het ideale relatiegeschenk

De winkelverkoopprijs van de 'Stephen Covey Inspiratiekalender 2013' is € 14,95. Bij afname van meerdere exemplaren gelden er bovendien hogere staffelkortingen dan de reguliere kortingen:

10-29 exemplaren: 10%
30-99 exemplaren: 15%
100-249 exemplaren: 20%
250-499 exemplaren: 22,5%
500 of meer exemplaren: 25%

Specificaties

ISBN13:9789047004967
Taal:Nederlands
Bindwijze:scheurkalender (H)
Aantal pagina's:365
Druk:1
Verschijningsdatum:5-9-2012

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Stephen Covey

Stephen Covey is overleden op 16 juli 2012. Covey was directeur bij het Covey Leadership Center in Utah en hij wordt gezien als bijzondere managementauteur met verdiende goeroestatus. Natuurlijk is hij voor iedereen de auteur van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' (proactief, doelgericht, prioriteiten stellend, synergie zoekend, empathisch, winst uit diversiteit halend, en rust nemend) en zal dat vermoedelijk ook wel blijven. Niet dat Covey daarmee tekort wordt gedaan, gelet op het telkens terugkerende thema 'effective', maar wel dat een ander belangrijk thema wat ondersneeuwt. En dat is menselijkheid. Covey spreekt in dit verband van 'het derde alternatief', niet geheel toevallig ook de titel van zijn laatste boek. Niet vechten, ook niet vluchten, maar zoeken naar een gezamenlijke oplossing. En die vind je door synergie, empathie en bescheidenheid te combineren. In zijn eigen woorden: 'Bij conflicten zijn we gewend om te denken in termen van “mijn versus jouw”. Mijn team is goed, het jouwe is slecht. Wie op deze manier denkt, ziet maar twee alternatieven voor een oplossing. Maar je kunt ook kijken of er een uitkomst mogelijk is die beter is dan beide opties, en ons allebei naar een hoger plan tilt. Met zo'n derde alternatief kunnen we niet alleen problemen oplossen, maar ook de toekomst transformeren.' Waarmee succes, toch de rode draad in zijn werk, naar een hoger plan wordt getild. En wel van persoonlijk naar gemeenschappelijk niveau. Succes als resultaat van een gemeenschappelijke oplossing.

Andere boeken door Stephen Covey

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Stephen Covey Inspiratiekalender 2013