Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Voice

De spraakrevolutie: inzichten en kansen

Paperback Nederlands 2020 9789047012900
Verkooppositie 6067
Nog niet verschenen, verwacht op 15‑12‑2020
18,99

Samenvatting

Voice is een instantsucces; nooit eerder is een nieuwe technologie zo snel en zo enthousiast ontvangen. In de VS heeft bijvoorbeeld één op de vier huishoudens inmiddels een slimme speaker. Maar wat is voice eigenlijk? Waarom is het belangrijk? En wat kun je ermee in jouw organisatie?

Na internet en mobile is voice hét nieuwe kanaal voor de consument. Het stelt je in staat te praten met Siri, Amazon Alexa of de Google Assistant, via een slimme speaker of je telefoon. Met je stem stel je vragen of geef je opdrachten, zoals: ‘Wat voor weer wordt het vandaag?’, ‘Start Friends op Netflix’ of ‘Bestel een pizza’, en de assistent regelt het. Experts uit het veld delen hun kennis over het ontwerpen van voice-services, audiobranding, strategie en toepassing van voice in je bedrijf. Voice is de ideale gids om je voor te bereiden op de impact van de oudste interface ter wereld: je stem.

‘Maarten is de absolute expert op het gebied van voice. Hij pakt technologische ontwikkelingen supersnel op en maakt ze relevant voor de dagelijkse uitdagingen van bijna elk bedrijf.’ – Jeroen de Bakker, brand- & online directeur, Talpa Radio

‘Maarten is een digitaal pionier pur sang. Internet, web, mobiel, augmented reality en voice: Maarten springt boven op nieuwe ontwikkelingen en verbindt daarbij mensen en bedrijven met zijn aanstekelijke enthousiasme.’ – Hayo Rubingh, director DevOps & Innovation, Mirabeau

Specificaties

ISBN13:9789047012900
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:160
Druk:1
Verschijningsdatum:15-12-2020

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Maarten Lens-Fitzgerald

Maarten Lens-FitzGerald is ondernemer in alles wat nieuw is. Hij was een van de oprichters van Layar (het eerste wereldwijde augmented reality-platform) en is nu toe aan zijn vijfde nieuwe kanaal: voice – na internet, e-mail, mobile en ar. Hij is Global Head of Voice bij Nodes Agency. Met zijn Open Voice event-reeks, een wekelijkse nieuwsbrief en (in samenwerking met bnr) de Voice Cast Show stoomt hij ons klaar voor voice.

Andere boeken door Maarten Lens-Fitzgerald

Managementboek TOP 5

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Voice