Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Workin' Wonderland

Where People Gravitate and Managers Navigate

Paperback Engels 2010 9789054721208
Niet leverbaar.

Samenvatting

'Workin' Wonderland' is misschien niet zozeer een boek, als wel een vlaag van creatieve inspiratie, een rollercoaster, een totale 'EXPERIENCE'. Precies zoals de drie auteurs -vooraanstaande deskundigen op het terrein van arbeidsorganisatie en facility management -voorzien dat de waardepropositie van producten en diensten zich zal ontwikkelen, de komende 10 tot 20 jaar. De 'ervaring' komt centraal te staan, en niet zozeer het kale product. 'People gravitate and Managers navigate..'

In acht hoofdstukken en 160 pagina's leiden de auteurs ons in een vlotte, beeldende en humoristische stijl van de huidige trends, inzichten en ontwikkelingen naar concrete scenario's voor het toekomstige werken en de rol en functie van (HR-) managers daarin. Zij maken daarbij veelvuldig gebruik van citaten uit en verwijzingen naar bioscoopfilms, zoals Mr en Mrs Smith, Doctor Who en Back to the Future. Inderdaad.. 'this book is a bit different'!

Met het duiden van het Wonderland van morgen beschrijft dit boek de overgang van managen in navigeren en van organiseren in graviteren. Een nieuw tijdperk dient zich aan, waarin de logica en uitgangspunten van de industriële revolutie niet langer voldoen en de kernkwaliteiten van managers nadrukkelijk teruggrijpen op het pre-industriële tijdperk. De uitdaging om hier verstandig op in te spelen ligt bij de manager. Hij/zij wordt een piloot, navigator, en gastheer m/v, met een grote verbeeldingskracht en creativiteit.

'Workin' Wonderland' is een aanrader voor elke manager die bewust met zijn vak bezig is. Of dit nu HRM is, Facility Management of General Management. Bovendien is 'Workin' Wonderland' een aangename leeservaring. Een experience, inderdaad..

Specificaties

ISBN13:9789054721208
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:158
Uitgever:MindCampus BV
Druk:1
Verschijningsdatum:1-1-2010
Hoofdrubriek:Algemeen management

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Bernard Drion

Bernard Drion worked in the facilities industry for over thirty-five years. He has held various management positions at consultancy firms, including Hospitality Group in Amersfoort, and from 2008 he combined this position with that of professor of Facility Management at Breda University of Applied Sciences (BUAS). With his enormous knowledge and experience, Bernard pioneered numerous initiatives in the field, such as the former NEN 2748 and Netherlands Facility Cost Index and the Facility Performance Standard. Bernard is co-author of the book Workin’ Wonderland, which is about the future of organisations, and the co-author of the successful Dutch Basisboek Facility Management, of which the third edition was published in 2020. Bernard Drion is now retired.

Andere boeken door Bernard Drion

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Workin' Wonderland