Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het enneagram voor jouw persoonlijkheid

Paperback NL 2015 9789055992911
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Het Enneagram is een zeer sterk psychologisch model waarmee je je persoonlijkheid in beeld kunt brengen. Met het Enneagram ontdek je heel snel wat je drijfveren en je valkuilen zijn. Je komt erachter waarom je altijd hetzelfde gedrag vertoont en dat moeilijk kunt veranderen. Het Enneagram laat je zien met welke mensen je niet zo goed en met welke je juist uitstekend op kunt schieten. Het model geeft inzicht in je persoonlijke ontwikkeling en geeft aan wat jij kunt doen om jezelf te ontplooien.

'Het Enneagram voor jouw persoonlijkheid' is een handig boek waarmee je er snel achter komt wel type je precies bent.
Willem Jan van de Wetering is een toonaangevend Enneagramcoach en auteur van diverse boeken op dit gebied. Hij geeft regelmatig Enneagramworkshops.

Het Enneagram kent negen Enneatypen die staan voor negen brillen waarmee we naar de werkelijkheid kijken. De negen visies op de werkelijkheid worden in stand gehouden door negen verdedigingsmechanismen. Daaronder liggen de drijfveren en valkuilen. Die kunnen we moeilijk herkennen omdat er een sluier overheen ligt. Het Enneagram haalt de sluier weg en geeft inzicht in gedrag. Het model laat echter ook zien welke ontwikkelingspunten er zijn. Het maakt tevens duidelijk welk gedrag andere mensen vertonen en hoe zich dat tot jouw karakter verhoudt. Met de kennis van het Enneagram wordt je leven een stuk inzichtelijker en krijg je de mogelijkheid om je drijfveren te veranderen en je valkuilen te ontlopen.

Specificaties

ISBN13:9789055992911
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:GVMedia, Stichting
Verschijningsdatum:3-9-2015
Hoofdrubriek:Religie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het enneagram voor jouw persoonlijkheid