Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Het adviseursspel

Spel (h) Nederlands 2010 9789058714442
Niet leverbaar.

Samenvatting

Met het 'Het Adviseursspel' kunt u oefenen met lastig gedrag middels real life situaties uit de advieswereld. Het spel is geschikt voor zowel voor startende als ervaren adviseurs. Het spelformat leent zich uitstekend om efficiënte adviescommunicatie te oefenen.

Bij adviesklussen moet u bijna altijd op eieren lopen. Veranderingen doorvoeren (daar is nog nooit iemand blij mee geweest), het MT overtuigen (harde dobber), snel doorzien hoe een bedrijf in elkaar zit (formeel maar zeker ook informeel), noem maar op. Hoe leert u als adviseur effectief met zulke precaire situaties om te gaan?

'Het Adviseursspel' biedt uitkomst. Gebaseerd op het succesvolle communicatiemodel de Roos van Leary biedt het 52 levensechte adviessituaties om te oefenen met lastig gedrag van de mensen die u moet adviseren.

Het spel is bedoeld voor consultants, medewerkers, managers, leden van de ondernemingsraad, trainers en coaches.

Specificaties

ISBN13:9789058714442
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Druk:1
Verschijningsdatum:5-8-2010
Hoofdrubriek:Advisering

Expertrecensies (1)

Communiceren op de grens van klantgerichtheid en professionele integriteit
Bert Peene | 10 februari 2010
Is Het adviseursspel dat binnenkort verschijnt spannend? En is het eigenlijk wel een spel? Ieder wedstrijdelement ontbreekt namelijk en er zijn in principe geen winnaars of verliezers. M&L vroeg het een van de makers, Gerard Hoendervanger.
Lees verder

Verschijningsdata

De verschijningsfrequentie en verschijningsdata zijn nog niet bekend

Lezersrecensies

4.0 van de 5
1 stem
0
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Fenno Moes

Fenno Moes is gespecialiseerd in het geven van trainingen en lezingen op het gebied van agressie, conflicthantering en andere lastige communicatie. Met zijn bedrijven Durga training en advies en de Agressieacademie traint en adviseert hij onder andere sociale dienstern, verpleeghuizen, winkels en instellingen.

Andere boeken door Fenno Moes

Over Bert van Dijk

Bert van Dijk is opleider en trainer. Hij werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op. Daar kunnen professionals leren hoe je vanuit zelf- en mensenkennis trefzeker kunt beïnvloeden: anderen soepel bewegen om hun gedrag aan te passen. Bert is een bevlogen trainer, spreker en schrijver, die met humor en diepgang zichzelf en zijn publiek uitnodigt tot gedragsverandering. Kijk ook op: www.bertvandijk.eu en www.learyacademy.nl.

Andere boeken door Bert van Dijk

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het adviseursspel