Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Coachen, en hoe!

Waaier (l) Nederlands 2010 9789058715142
Voormalig top 100Totaal 58 dagen
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

'Coachen, en hoe' is een beknopt naslagwerk voor iedereen die met coaching aan de slag is of wil. De waaier start met een korte, stevige visie op coaching en vervolgt met een groot aantal praktische lijstjes met interventiemethodes en verrassende vragen bij verschillende coachthema's. Denk aan confronteren, vragen stellen, werken met weerstand.
Aankomende en ervaren coaches kunnen er direct mee aan de slag, bij de voorbereiding, uitvoering én evaluatie van een coachtraject.

Hoe bepaalt u uw keuze uit deze rijk gevulde gereedschapskist? Kies wat het beste bij u en de gecoachte past. Coachen is tenslotte maatwerk. Hoe u dat aanpakt, ontstaat vaak in het moment. Juist dan is deze coachwaaier een prima steuntje in de rug.

Specificaties

ISBN13:9789058715142
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:20
Druk:1
Verschijningsdatum:16-2-2018
Hoofdrubriek:Coaching en trainen
ISSN:

Lezersrecensies

4.4 van de 5
7 stemmen
5
1
0
1
0

Over Joost Crasborn

Joost Crasborn is senior coach en trainer. Joost is coauteur van 'Het grote boek over coachend leidinggeven' en auteur van 'Hoe coach ik mijn team?' en 'Hoe samen sterk?'. Zijn uitgangspunten zijn net zo eenvoudig als doeltreffend: houd het simpel, doe wat werkt, kom vanuit ambitie en eigen kracht in actie, wees open en direct en vier successen. Zie www.crasborncoaching.nl.

Andere boeken door Joost Crasborn

Over Ellis Buis

Ellis Buis is neerlandicus, senior trainer en coach. Ellis is auteur en coauteur van verschillende boeken, waaronder een andere coachuitgave: Kom tot de kern, onderzoek je eigen coachvraag. Ze heeft een brede kennis van communicatie, mondeling en schriftelijk. Ze is master practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren. Nieuwsgierigheid, betrokkenheid en vertrouwen in het resultaat kenmerken haar coachsessies en trainingen. Zie www.ebtt.nl.

Andere boeken door Ellis Buis

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Coachen, en hoe!