Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Discover your talents

Original and effective career questions

Spel Engels 2015 9789058719447
In herdruk, verwacht op 24‑05‑2024

Samenvatting

- Een schat aan originele en doordachte loopbaanvragen
- Voor loopbaanbegeleiders, coaches en trainers om talenten helder te krijgen
- Geheel vernieuwde versie: inspirerend, doeltreffend en origineel
- Met ruim 30 nieuwe vragen: open -en meerkeuzevragen.

‘Wat kan ik?’
‘Wat wil ik?’
'Wat is de volgende stap in mijn loopbaan?’

'Spelen met talenten' is ontwikkeld voor begeleiders - (loopbaan)coaches, trainers, personeelsmanagers en leidinggevenden – als tool om het beste uit anderen te halen, hen te inspireren en te stimuleren. Door de originele en speelse vragen kun je samen met je medewerkers, cliënten of studenten duidelijkheid krijgen over waar hun sterke kanten liggen en hoe ze daarmee concreet aan de slag kunnen gaan.

Met loopbaanvragen als:
‘Met wie van je vrienden zou je een maand lang van baan willen ruilen?’ ‘Wat beschouw jij als je grootste succes op werkgebied?’ ‘Welke kennis of persoonlijke inzichten zou je willen doorgeven aan anderen?’

Dit spel helpt mensen te ontdekken waar ze goed in zijn, wat ze leuk en belangrijk vinden. Die inzichten helpen hen hun doelen helder te krijgen, waarna ze actie kunnen ondernemen om ze te verwezenlijken.

Specificaties

ISBN13:9789058719447
Taal:Engels
Bindwijze:spel
Aantal pagina's:80
Druk:1
Verschijningsdatum:29-1-2015
ISSN:
Herdrukdatum:5-7-2024

Lezersrecensies

4.9 van de 5
31 stemmen
27
4
0
0
0

Over Axelle de Roy

Al meer dan 20 jaar werkt Axelle de Roy, cultuurwetenschapper, als trainer. “Leren mag ook leuk zijn” is haar motto. Door spellen, theater en zelfs feedbackchocolade maakt Axelle leren leuk. En lekker ;-). Axelle heeft verschillende publicaties op haar naam, zoals ‘Vraag gewoon feedback’ en de populaire spellen ‘Feedbackkaarten’ en ‘Spelen met talenten’. Diverse van haar producten zijn in het Engels vertaald. Samen met Madeleine Lomans is Axelle eigenaar van de School voor Feedback. Een school die gelooft in feedback als ontwikkelinstrument: als een manier om te groeien. Versterk wat je goed doet en verbeter wat effectiever kan. Met veel plezier maakt Axelle filmpjes, waarin ze met humor kijkt naar het thema feedback. Axelle maakt leren ‘serious fun’. https://www.youtube.com/c/AxelledeRoy

Andere boeken door Axelle de Roy

Over Madeleine Lomans

Madeleine Lomans is organisatie adviseur. Zij is deskundig op het gebied van vitaliteit, (het voorkomen van) verzuim en balans in werken en leven. Onder andere op deze terreinen adviseert zij leidinggevenden binnen organisaties. Madeleine Lomans begon in 2005 met Lomans Coaching. Korte tijd later ging ze een samenwerkingsverband aan met Axelle de Roy.

Andere boeken door Madeleine Lomans

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Discover your talents