Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Creativity today

Tools for a creative attitude

Ingenaaid Engels 2007 9789063691462
Niet leverbaar.

Samenvatting

Als u wilt leren hoe u makkelijker ideeën genereert. Als u een inspirerende coach voor creatieve sessies wilt worden. Als u de do's en dont's van het stimuleren en toepassen van creativiteit in uw organisatie wilt weten. Als u dit allemaal nu meteen wilt is dit een boek voor u. 'Creativity today' is al jarenlang de standaard voor creativiteit in ondernemingen en onderwijs in Nederland en België. Het is helder, leuk en praktisch en zal uw persoonlijke coach zijn. Het levert u oefeningen, inspiratie en direct toepasbare kennis.

Hoe evolueren organisaties in een constant veranderende bedrijfsomgeving? Hoe kunnen we nieuwe typen organisaties ontwerpen die de uitdagingen aankunnen? In zeven casussen leert u hoe u de impliciete processen in uw organisatie kunt ontdekken en veranderen.

De auteurs zijn deel van het netwerk New shoes today. Een netwerk dat professionals ondersteund bij innovatie, creatie en verandering.

Specificaties

ISBN13:9789063691462
Taal:Engels
Bindwijze:ingenaaid
Aantal pagina's:238
Druk:1
Verschijningsdatum:30-5-2007
Hoofdrubriek:Verandermanagement

Lezersrecensies

4.0 van de 5
2 stemmen
1
0
1
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Igor Byttebier

Igor Byttebier startte zijn carrière in Japan en werkte daarna in een bank en de industrie. Reeds meer dan tien jaar is hij als creativiteitsconsultant actief voor organisaties van IJsland tot Hong Kong. Hij specialiseerde in takken als marketing, engineering, productontwikkeling en strategie en werkte voor organisaties als Agfa, Bank of Ireland, BASF, Danone, Interbrew, het Nederlandse Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Sanoma Magazines, Sony, Sun microsystems enVRT. Hij doceert in diverse postuniversitaire opleidingen in Nederland en Vlaanderen.

Andere boeken door Igor Byttebier

Over Ramon Vullings

Ramon Vullings is a cross-industry innovation expert, author, engaging keynote speaker and ideaDJ. He helps business leaders with strategies, tools & skills to look beyond the borders of their domain to transform their business in a smarter way. He has written 3 management books on business creativity and cross-industry innovation.

Andere boeken door Ramon Vullings

Inhoudsopgave

1. Understanding creativity
2. A creative mind
3. The creative process
4. The starting phase
5. The diverging phase
6. The converging phase
7. Creation today

Literature
Index

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Creativity today