Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Reismenu

verhalen in gerechten

Paperback NL 2008 9789075979183
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Cor Hospes is culinair journalist. Hij schrijft al jaren culinaire verhalen voor de grootste kranten en tijdschriften van ons land. Hij heeft onder meer een rubriek in delicious en een wijncolumn in dagblad De Pers. Hospes was de afgelopen jaren, samen met fotograaf Rob van der Vet, regelmatig in het buitenland voor culinaire – of reisreportages.

Het eerste kook- reis- en leesboek van ons land, door culinair journalist Cor Hospes.

De verhalen geuren je tegemoet
Reismenu bevat verhalen uit de hele wereld, van Australië tot Zierikzee, van Noorwegen tot Zuid-Afrika. Zo is er het verhaal over varkens die opgroeien in een monnikenklooster in Limburg en over de Njang Njang-man in de jungle van Suriname, een soort medicijnman die het bos als apotheek gebruikt. Het verhaal over de Pakistaanse wijk in Birmingham geurt je tegemoet. Spannend is het avontuur in een township in Zuid-Afrika en romantisch het verhaal over een gezelschap op wijnreis in Frankrijk; de één verliefd op de Côte du Rhône, de ander op de wijnmaker. Met als toetje een “Coeur à la crème”. Elk verhaal inspireerde receptenschrijfster Ingmar Niezen tot het maken van een gerecht. In totaal creëerde zij 30 gerechten bij even zoveel verhalen, verdeeld over voor-, hoofd- en nagerechten. (Food)styliste Hanneke Boers zette de gerechten smakelijk voor de camera en Lotte Wolf, de jongste sommelier van ons land, zorgde voor een passende wijntip.

Specificaties

ISBN13:9789075979183
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Uitgever:KunstMag
Verschijningsdatum:5-12-2008
Hoofdrubriek:Koken en eten

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reismenu