Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
VOORDEEL - 56% korting

Calimeromarketing 2.0 (Beschadigd 3e druk 2010)

De nieuwe marketingfilosofie voor kleine ondernemers, freelancers en zzp'ers

Gebonden Nederlands 2010 9789076846101
Voormalig top 100Totaal 18 dagen
Niet leverbaar.
VOORDEEL - 56% korting

Samenvatting

'Calimeromarketing 2.0' is het langverwachte vervolg op de bestseller 'Calimeromarketing' uit 2004. Sindsdien is het internet geëvolueerd van een statisch medium tot een interactief platform. Die ontwikkeling (web 2.0) biedt kleine ondernemers, freelancers en zzp'ers nieuwe mogelijkheden en kansen om klanten naar hun bedrijf te leiden.

Behoort u tot de ondernemers die geloven dat de strijd om de klant de komende decennia in de digitale wereld wordt gestreden? Dan is dit boek voor u geschreven. Ook als u zelf nog niet zoveel hebt met internet, kan dit boek u winst opleveren. De kans is namelijk groot dat uw (potentiële) klanten er wél iets mee hebben. Door op internet optimaal vertegenwoordigd en actief te zijn, kunt u met tijd, creativiteit en een beperkt budget de strijd om de klant winnen van uw grotere concurrenten.

Karen Romme was te gast bij BNR's 'Aan de slag'. Wilt u dat radio-interview over dit boek beluisteren? Ga naar bnr.nl en vul links bij 'radio-archief' in: 17 september - 10.16 uur 15 minuten dan begint het interview na een halve minuut en duurt het ongeveer 10 minuten.

Specificaties

ISBN13:9789076846101
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:175
Druk:3
Hoofdrubriek:Marketing

Expertrecensies (4)

Calimeromarketing 2.0 (Beschadigd 3e druk 2010)
Sven Kuipers | 10 mei 2013
Calimeromarketing 2.0 (Beschadigd 3e druk 2010)
Paul Hassels Mönning | 10 oktober 2011
Het aantal kleine ondernemingen en zelfstandigen groeit de laatste jaren flink. Karen Romme is van mening dat kleine bedrijven een andere wijze van marketing dienen te omarmen om het verschil te maken. 'Calimeromarketing' is een geuzennaam die onderstreept hoe een kleine onderneming zich op geheel eigen, persoonlijke wijze onderscheidt van grotere broers en zussen. 'Calimeromarketing 2.0' gaat daarbij specifiek in op 10 regels waarmee kleine ondernemers in dit digitale tijdperk hun voordeel kunnen doen. Het boek is praktisch, overzichtelijk en biedt wat mij betreft juist ook inzichten en suggesties voor grotere bedrijven die meer menselijk gezicht aan hun business willen geven.
Lees verder
Calimeromarketing 2.0 (Beschadigd 3e druk 2010)
Daniëlle de Jonge | 5 november 2009
Het eerste boek over Calimeromarketing heb ik gelezen, vol gekliederd met aantekeningen, er weer eens bij gepakt om wat op te zoeken over een specifiek onderwerp, nog eens gelezen en inmiddels staat het als standaardnaslagwerk vooraan in mijn boekenkast. Als kleine ondernemer ben ik dus heel blij met het vervolg op dat boek, vooral omdat ik me steeds meer in de digitale wereld begeef voor mijn bedrijf. Marketing is een vast onderdeel van het runnen van een bedrijf en tips blijven wat mij betreft altijd welkom. Met 'Calimeromarketing 2.0' slaat schrijfster Karen Romme een brug tussen het offline en online marketing. Het één kan niet zonder het ander voor succesvol zakendoen, dat maakt dit boek wel duidelijk. Lees, laat u inspireren en ga aan de slag!
Lees verder
Calimeromarketing 2.0 (Beschadigd 3e druk 2010)
José Otte | 20 oktober 2009
Karen Romme schreef in 2004 de bestseller 'Calimeromarketing'. In 'Calimeromarketing 2.0' biedt ze kleine ondernemers, freelancers en zzp'ers nieuwe mogelijkheden in marketing met aandacht voor de moderne, veelal op internet gebaseerde, ontwikkelingen in de markt.
Lees verder

Lezersrecensies

4.1 van de 5
20 stemmen
7
9
3
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Inhoudsopgave

Het voorwoord
- Kansen in een veranderende wereld
- Voordat het echt begint

De filosofie
- Het waarom en hoe van Calimeromarketing

De spelregels in het digitale tijdperk
Regel 1 Stel vragen en durf te kiezen
Regel 2 Zorg voor goede ondersteunende middelen
Regel 3 Bouw continu aan jouw zakelijke netwerk
Regel 4 Ga actief je boodschap verkondigen
Regel 5 Gebruik de media voor je bedrijf
Regel 6 Leid actieve zoekers naar je bedrijf
Regel 7 Geef bestaande klanten voorrang
Regel 8 Werf nieuwe klanten op persoonlijke wijze
Regel 9 Wees trots op je status van kleine ondernemer
Regel 10 Plan, balanceer, evalueer en floreer

De afsluiting
- Nawoord
- Dankjewel
- De auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Calimeromarketing 2.0 (Beschadigd 3e druk 2010)