Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Herbergen van verlies

Thuiskomen in het land van rouw

Gebonden Nederlands 2015 9789077179161
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

In dit boek word je als lezer meegenomen op de tocht door het rouwlandschap na een ingrijpend verlies. Mensen zijn op zoek naar een plek waar hun verhaal verteld én gehoord kan worden. Ze dragen een rugzak met zich mee die zowel gevuld is met (verlies) ervaringen als herinneringen maar ook met diep weggestopte schatten. Om het leven weer te kunnen omarmen, is het nodig de inhoud van de rugzak uit te pakken en opnieuw te bekijken. Zo kunnen we thuiskomen in het Land van Rouw.
Onmisbaar handboek voor de begeleider
In dit handboek worden belangrijke thema's rond verlies en rouw diepgaand uitgewerkt. Zoals hechting als basisgereedschap voor rouw, de verliesstapel, de splitsing van de ziel en het venster van verduren. Systemisch werken vormt hierbij een belangrijke leidraad De auteurs delen niet alleen hun (persoonlijke) ervaring, kennis en visie maar ook vele werkvormen met de lezer.

Specificaties

ISBN13:9789077179161
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Druk:1
Verschijningsdatum:20-3-2015
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Riet Fiddelaers-Jaspers

Dr. Riet Fiddelaers-Jaspers (1953) is oprichter van het Expertisecentrum Omgaan met Verlies te Heeze en daar nog steeds aan verbonden. Ze is inspirator bij De School voor Transitie en was in het verleden medeoprichter van en opleider bij Opleidingen Land van Rouw. In haar privépraktijk coacht ze professionals op het gebied van hechting, rouw en trauma op basis van systemisch werk. Ze is een veelgevraagd spreker, dagvoorzitter en geeft trainingen. Ze ontwikkelde voor het Expertisecentrum Omgaan met Verlies de Mastercourse Systemisch werken met traumatisch verlies en is als gastdocent hieraan verbonden. Het oeuvre van Riet Fiddelaers-Jaspers is groot. Ze schreef tientallen boeken over verlies en rouw, hechting en trauma zoals Met mijn ziel onder de arm, Herbergen van verlies en de bestseller Natriltijd. Van haar handboek Jong Verlies - rouwende kinderen serieus nemen zijn inmiddels zestien drukken verschenen. Riet is coauteur van Taal van Transitie. Samen met Hanneke Fiddelaers maakt ze de veelbeluisterde podcast De Verliescirkel. Foto: Hilde Harshagen

Andere boeken door Riet Fiddelaers-Jaspers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Herbergen van verlies