Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Verkeerd verbonden!

Hoe Nederland verzuimt problemen op te lossen

Gebonden Nederlands 2006 9789078709008
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Nederland is boos. Keer op keer maken burgers zich kwaad over allerhande problemen: hun pensioenen, de afbraak van het sociale stelsel of de files. De politiek probeert hier werk van te maken, maar faalt keer op keer.

De reden? We hebben ons politieke bestel compleet verkeerd ingericht. Er is geen enkel oplossend vermogen aanwezig. Deskundigen krijgen geen plek in besluitvorming, de grote bek voert de boventoon en populisme viert hoogtij.

De auteurs van dit boek, een communicatietrainer en een wetenschapsfilosoof, bepleiten dan ook dat Nederland verkeerd verbonden is. We hebben de oplossingen in handen, maar hebben ons verkeerd ingericht. In dit helder leesbare boek, boordevol actuele voorbeelden, beschrijven zij hoe Nederland bestuurd moet worden om problemen echt op te kunnen lossen.

De auteurs bepleiten door meer gebruik van gezond verstand en een brutale manier van denken een samenleving die niet langer zinloos debatteert, maar die problemen oplost.

Specificaties

ISBN13:9789078709008
Trefwoorden:overheid, politiek
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:152
Druk:1
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Richard Engelfriet

Richard Engelfriet (1977) is sinds 2001 dagvoorzitter, columnist en spreker. Daarnaast is hij auteur van vele managementboeken, waarvan 'Hoe vang ik een rat?' en 'Zo simpel kan het zijn' de bekendste zijn. Engelfriet zingt in coverband Rizotto, woont in Tilburg en heeft 2 kinderen.

Andere boeken door Richard Engelfriet

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verkeerd verbonden!