Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Think & Grow Rich Nederlandse editie voor de 21e eeuw

Het originele boek met uitleg en hedendaagse voorbeelden

Paperback Nederlands 2010 9789079872237
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Het bestverkopende boek uit de geschiedenis is nu voorzien van aantekeningen en hedendaagse voorbeelden, die aantonen dat Napoleon Hill's filosofie voor persoonlijk succes vandaag nog steeds van toepassing is en dat geslaagde mensen zich er nog steeds door laten leiden.

Napoleon Hill's klassieker 'Think & Grow Rich' is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer verkocht. Naar verluidt heeft dit boek meer miljonairs gecreëerd en is het een grotere bron van inspiratie dan elk ander boek uit de geschiedenis. Napoleon Hill heeft dertig jaar lang samengewerkt met de meest creatieve en succesvolle ondernemers, uitvinders, zakenmannen, industriëlen en politiek leiders van Amerika. Hij heeft uit de eerste hand vernomen waarom zij slaagden, terwijl anderen mislukten.

Meer dan vijfhonderd van de beroemdste selfmade multimiljonairs onthulden persoonlijk aan Hill welke geheimen zij hebben gebruikt om zich aan de armoede te ontworstelen en hun eigen succes te bewerkstelligen.

'Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw' bevat de volledige tekst van de originele editie, inclusief alle verhalen van Napoleon Hill. In elk hoofdstuk zijn hedendaagse voorbeelden en commentaren opgenomen. Deze moderne parallellen tonen duidelijk aan, dat de uitgangspunten van Hill ook vandaag nog gelden en dat mensen die geslaagd zijn zich er nog steeds door laten leiden. Het is meer dan een zelfhulpboek; het biedt een complete filosofie voor persoonlijk succes. Het leert u methoden om zelfvertrouwen aan te kweken en voorziet u van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken.

'Think & Grow Rich: Nederlandse editie voor de 21e eeuw' is een boek dat niet alleen zal veranderen wat u denkt - het verandert de manier waarop u denkt.

Specificaties

ISBN13:9789079872237
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:354
Uitgever:Succesboeken
Druk:1
Verschijningsdatum:10-12-2015
Hoofdrubriek:Personal finance

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
De wet van succes
Bertrand Weegenaar 7 mei 2013 De discipline van persoonlijke effectiviteit kent een aantal goeroes, waarvan Napoleon Hill er wel uit springt. Napoleon Hill (1883 - 1970) was onderzoeker en was in de gelegenheid om meer dan 500 ondernemers, waaronder Andrew Carnegie en Thomas Edison, te bevragen waar hun succes vandaan kwam.

Inhoudsopgave

1. Het geheim van succes
2. Gedachten zijn dingen
3. Verlangen
4. Vertrouwen in je gaven
5. Autosuggestie
6. Specialistische kennis
7. Verbeeldingskracht
8. Gestructureerde planning
9. Besluitvaardigheid
10. Volharding
11. De kracht van de mastermind
12. Seksualiteit
13. Het onderbewustzijn
14. Het brein
15. Het zesde zintuig
16. De zes spookbeelden van angst

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Think & Grow Rich Nederlandse editie voor de 21e eeuw