Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Lean Management – Stap voor Stap

Paperback Nederlands 2007 9789080927780
Verkooppositie 3784Hoogste positie: 222
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Lean Management… Waar je het eerst aan denkt bij die term is een afslankcursus voor organisaties en bedrijven. Maar dat is onjuist. Lean management is gericht op produceren tegen zo laag mogelijke kosten en met een zo hoog mogelijke snelheid en optimale kwaliteit. Lean – oftewel Lean Management of Lean Production – is dus het verwijderen van verspilling zonder dat dit ten koste gaat van snelheid en kwaliteit. Sterker nog, waarbij dit de snelheid en kwaliteit ten goede komt.

Lean management is geen hype, maar bestaat al ruim een halve eeuw. En heeft al die decennia zijn waarde voor het bedrijfsleven bewezen. In een tijd waar men steeds zuiniger met grondstoffen, mensen en kapitaal dient om te gaan of om wil gaan, blijkt Lean Management vaak dé oplossing.
Maar, ondernemers die besluiten Lean Management in te voeren komen regelmatig om in de hoeveelheid theoretische informatie die in boeken en via het internet beschikbaar is. Help! Hoe moet ik aan de slag met Lean?!

Dankzij deze uitgave, krijgt u op alle vragen een helder antwoord. Maar niet enkel dat. In duidelijke stappen wordt u door het doolhof geleid dat Lean Management kan zijn. Uw gidsen op die weg zijn drie enthousiaste mensen die Lean Management niet vanuit boekjes kennen, maar vanuit de praktijk. Zij zijn bekend met de problemen die in de praktijk kunnen opdoemen.

Deze stap voor stap gids maakt het mogelijk de weg naar Lean Management succesvol af te leggen. Op een overzichtelijke, heldere en praktische manier krijgt hulp bij het opzetten van een adequate strategie. U leert doelstellingen en bijbehorende prestatie-indicatoren opstellen. Ook wordt uitgelegd hoe u processtromen in kaart brengt en de waardestromen hierin aan duidt (‘value stream mapping’). Ook het oplossen van kwaliteitsproblemen komt aan bod. Uiteindelijk leert u om via Kaizen en het implementeren van veranderen een doorbraak in de prestaties van uw organisatie te creëren.

Aarzel dus niet langer, schaf deze uitgave aan en sla de weg naar Lean Management in. De transformatie van uw organisatie in een efficiënt en effectief lopende en goed presterende onderneming kan dan beginnen.

Specificaties

ISBN13:9789080927780
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:80
Druk:1
Verschijningsdatum:25-6-2007
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Lean Management – Stap voor Stap