Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Je EGO de baas

Macht en invloed voor carrièretijgers

Paperback Nederlands 2009 9789081484114
Verkooppositie 4551Hoogste positie: 200
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Verkoopgoeroe Kenneth Smit is gefascineerd door macht en invloed. Dagelijkse negatieve ervaringen tijdens de eerste jaren van zijn carrière zetten hem aan tot een intensieve speurtocht naar de psychologische wetten van het verkoopvak.

Hij ontdekte dat potentiële kopers nooit op zoek zijn naar de beste oplossing voor het bedrijf, maar louter op hun eigen voordeel uit zijn. Egogerichte drijfveren worden versluierd door rationeel klinkende en maatschappelijk wenselijke motieven. De doorbraak kwam op het moment dat hij de werkelijke beweegredenen bij het nemen van commerciële beslissingen ontdekte.

In 'Je EGO de baas' ontmythologiseert Kenneth Smit schijnbaar objectieve koopmotieven en ontrafelt hij het machtsspel aan de onderhandelingstafel.

De 15 gesprekken met Kenneth Smit in 'Je EGO de baas' zijn bedoeld voor de ruim 60.000 gevorderde verkopers en salesmanagers die sinds 1986 door het trainingsbureau van Kenneth Smit zijn getraind en voor iedereen die wil begrijpen wat zich werkelijk in verkoopsituaties afspeelt.

Specificaties

ISBN13:9789081484114
Trefwoorden:verkopen, macht, invloed, sales
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:128
Uitgever:Kenneth Smit
Druk:1
Verschijningsdatum:15-11-2009
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Kenneth Smit

Kenneth Smit is oprichter van Kenneth Smit, het meest succesvolle trainingsbureau van Nederland. Sinds 1986 volgden meer dan 60.000 verkopers en verkoopmanagers een van de vele commerciële praktijktrainingen. Zo’n 100 trainers werken volgens de Kenneth Smit Methode aan de verbetering van de resultaten van bedrijven over de hele wereld: van New York tot Beijing.

Andere boeken door Kenneth Smit

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Je EGO de baas