Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Mijn leven in Balans (2 DVD's + CD-rom)

Ja nu ga ik het anders doen

Dvd Nederlands 2011 9789081743709
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Dit trainingsprogramma wordt o.a. door coaches ingezet om mensen van werk naar werk te brengen en bij re-integratie. Zowel topmanagers als ook medewerkers op de werkvloer worden door dit programma geïnspireerd om zelf na te denken over oplossingen voor hun leven.

Het scheelt u als coach simpelweg veel tijd omdat uw cliënten met huiswerkopdrachten aan het werk zet. Het trainingprogramma stelt heel veel vragen waar u als coach/begeleider op aan kunt sluiten. U kunt doorgaan waar het programma ophoudt. Het is onmogelijk dat een cliënt nog denkt dat de oplossing bij een ander ligt na het bekijken van dit trainingsprogramma. Hij of zij gaat zelf aan de slag.

Het is als coach of outplacement expert eenvoudig mogelijk om de cliënt opdracht te geven gericht te kijken naar bepaalde trainingsonderdelen.

Met het persoonlijke video-trainingsprogramma 'Mijn leven in Balans' ontdekt u meer van uzelf en leert u uw koers te bepalen naar een kleurrijker leven. In dit programma leert u ontdekken waar u voor gaat waardoor ook uw leven op alle fronten rijker kan worden. Gewoon thuis, in uw eigen tijd en tempo op uw tv of computer (PC en Mac).

'Mijn leven in balans' bestaat uit 2 DVD's + CD-rom. Op de cd-rom vindt u een Elektronisch Boek inclusief 26 unieke vragenlijsten.

In 18 trainingvideo's van 10-20 minuten worden de belangrijkste levensvragen zo besproken dat u de persoonlijke antwoorden kunt vinden waardoor u weet waar en vooral hoe u meer uit uw eigen leven kunt halen. Interim directeur, trainer/coach en auteur Vincent J. van Dam traint u op een levendige, kleurrijke en afwisselende maar bovenal vrijlatende manier zodat u echt in staat bent uw eigen koers te bepalen.

Dit programma is bedoeld voor mensen die geen behoefte en zin hebben aan een reeks gesprekken bij een coach of therapeut maar zich wel willen bezinnen op hun eigen leven. Vragen die helder worden in dit programma zijn: Leef ik mijn passie, doe ik dat waarvan ik droom en wat ik wil in mijn werk, mijn relaties en mijn vrije tijd?

Deze training is ontworpen om uw welzijn en levensvreugde te verhogen en te ontdekken waar u warm voor loopt en hoe u dit kunt bereiken door onder andere:
- doeltreffende oefeningen die inzicht geven in uw passie
- krachtige beelden, aansprekende verhalen en indringende video's
- vele gerichte vragen die u persoonlijke doelen helder maken
- voorbeelden van succesvolle gepassioneerde mensen
- de belangrijkste levensvragen die u aan uzelf kunt stellen
- een scherpe focus en methode om uw visie op uw toekomst te kunnen opschrijven
- vier krachtige methoden om gefocust te blijven op datgene wat u wilt aanpakken

Succesvolle mensen hebben één ding met elkaar gemeen en dat is dat zij een heldere visie, een beeld van hun gedroomde toekomst hebben en zich daar op richten. Door vier gerichte methoden krijgt u middelen in handen om niet alleen uw toekomst te dromen maar daadwerkelijk te realiseren.

"Ik heb je video-materiaal bekeken. Ik vind het een goed opgebouwde en rustig gepresenteerde cursus, die m.i. een goede handreiking biedt aan mensen, die niet gewend zijn of behoefte hebben om 'met zichzelf bezig te zijn'. Bovendien vind ik de aanpak en opdrachten zeer origineel. Complimenten!" - M. van Gerven ( psychiater)

"Als trainer en personal coach heb ik de video-sessies van Vincent J mogen bekijken en ben hiervan echt onder de indruk geweest. Het je laten meenemen door de beelden en verhalen geeft inspiratie en doet je eigen wereld vanuit een ander perspectief bekijken. Complimenten voor dit waardevolle on-line-caochprogramma!" - Rob Rijk (trainer/coach De Meern)

"Ik heb de video's bekeken. Ik was erg nieuwsgierig naar de inhoud en daarin ben ik niet teleurgesteld. Heel interessante thema's en zienswijzen. De keuze van de filmpjes vind ik sterk en de filmpjes zijn technisch goed in elkaar gezet. Ook fijn dat je laat zien hoe dat bij jou persoonlijk werkt. Over het algemeen zoek ik veel te diep terwijl je identiteit vaak heel erg aan de oppervlakte ligt. Hij schijnt eigenlijk als het ware door al je handelen en voorkeuren heen. Ik heb bewondering voor het resultaat dat je bereikt hebt en ik wens je heel veel succes!" - Koos van IJssel (Partner de Roo Management en Advies)

"Deze cursus was voor mij een geweldig cadeau. De afgelopen vakantie ben ik vrijwel elke ochtend begonnen het les voor les door te nemen.
Zo, dacht ik regelmatig, dat is een knappe compositie, met een heldere gedachtegang, sterke structuur en rake beelden. Voor mij was bv. een eye-opener: Hoeveel geef jij per maand uit aan eigen ontwikkeling in professionaliteit? De combinatie van je zichtbaar gesproken woorden en de telkens daarnaast getoonde kernzinnen werken sterk. Je voelt je als cursist aangesproken, je raakt betrokken en je wordt actief. Ook de laatste paar lessen met praktische tips zijn didactisch erg op z'n plek, daar heb je gewoon veel aan. Ik geef het m'n kennissen en vrienden door". - Pieter Tak (docent Breda)

"Trix: Je hoort bij de gelukkigen om het on-line coachingsprogramma een maand lang gratis uit te proberen. Dat was natuurlijk een prachtige kans om te bezien of dit programma iets toevoegt aan dat wat op het gebied van coaching al op de markt is. Gelukkig dat ik twee weken vakantie had om alle filmpjes te bekijken en de opdrachten uit te voeren. Vincent van Dam is er geweldig goed in geslaagd om met inspirerende beelden en verhalen je over te halen om in je eigen verhaal te duiken en daar de lessen in te ontdekken. Heerlijk dat je op je eigen moment gecoacht wordt en dat je het zo vaak kunt herhalen als je dat nodig hebt. Ik heb in elk geval genoten van de zoektocht en geniet nog elke dag van het resultaat dat het me heeft opgeleverd. Inzicht in wie ik ben, wat ik wil bereiken en hoe ik dat kan realiseren." - Trix Stöve (directeur SBO)

"Ik ben groot voorstander van het werken met beeldmateriaal, beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden. Als ik mijn narratieve levensverhaal op papier zou zetten, zou het een visueel palet worden van herinneringen, beelden, fragmenten, foto's en filmpjes. Het is dan ook niet meer dan logisch om zo naar de toekomst te kijken. Met behulp van de video's werk je bewust verder aan je eigen levensscript. Met de komst van digitale boeken en E- readers, kan een E-learning programma zoals "Mijn leven in Balans"niet ontbreken". - Mirjam Zevenboom (Utrecht)(Werkzaam als trainer/Adviseur en master psychologie student Utwente)

Ik heb Vincent's verwondering leren kennen over het feit dat zoveel mensen zichzelf in de weg staan als het gaat om het realiseren van de eigen levensdoelen. Je eigen leven vormgeven, velen hebben het niet als levenskunst meegekregen vanuit de opvoeding die ze hadden. Welnu deze leraar en levenskunstenaar helpt je, uit eigen, jarenlange ervaring om weer enthousiast te worden voor de eigen dromen en het aan te durven "wensen" te gaan leven. Vincent, je werk en bezieling hebben mij steeds weer geïnspireerd waarvoor dank! Ik hoop dat met het "Mijn leven in Balans" coachprogramma vele anderen dezelfde impulsen mogen ontvangen!" - Jan Beirens (Berlijn)

"Ik heb al een aantal van de filmpjes bekeken en ik was onder de indruk. Het verhaal is erg interessant en dwingt de kijker tot het stellen van vragen en verschaft interessante inzichten. Ik kan niet wachten om de andere video's te bekijken." - Jeroen (Rotterdam)

Specificaties

ISBN13:9789081743709
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd
Aantal pagina's:4
Uitgever:Livinplan bv
Druk:1

Lezersrecensies

4.7 van de 5
3 stemmen
2
1
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Vincent van Dam

Vincent J. van Dam (1963) begon als leraar waar hij zijn didactische ervaringen heeft eigen gemaakt. Van directeur in het speciaal onderwijs is hij uitgegroeid tot een ervaren interim directeur in het basisonderwijs en het voortgezet (speciaal) onderwijs. Door zijn talent om in complexe organisaties waarin verschillende belangen behartigd moeten worden orde te scheppen, is hij in staat om in crisissituaties adequaat te handelen. Resultaatgericht, doelgericht, daadkrachtig, proactief, mensgericht, ontwikkelingsgericht, een luisteraar, een teambouwer en een bruggenbouwer. Met zijn bedrijf Livinplan BV ontwikkelt hij online en offline producten die het welzijn en bewustzijn van mensen verhogen. Vincent J. van Dam geeft trainingen rondom deze thema's en is coach en schrijver. Hij werkt samen met diverse partners waaronder HCE jobcreator om mensen van werk naar werk te begeleiden of bij bijvoorbeeld een carrière switch. Op dit moment werkt hij aan twee nieuwe programma's: "IN ACTIE" om mensen te helpen een voorgenomen doel ook daadwerkelijk te behalen en een online feedbacktool voor leidinggevenden, in samenwerking met de Reddergroep.

Andere boeken door Vincent van Dam

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mijn leven in Balans (2 DVD's + CD-rom)