Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Verover Europa via Amazon

Zonder investeringen en taalbarrières verkopen over de grens. Het handboek dat precies vertelt hoe

Paperback Nederlands 2015 9789082329704
Voormalig top 100Totaal 15 dagen
Niet leverbaar.

Samenvatting

Steeds meer buitenlandse webshops beproeven hun geluk in Nederland; er komen steeds meer vissers in dezelfde klantenvijver. Hoe kan de Nederlandse retailer in de toekomst nog overleven?

Internetondernemer Marco Coninx laat in dit praktische handboek zien hoe je je afzetgebied met 300 miljoen potentiële klanten kunt vergroten. De auteur vertelt hoe je eenvoudig over landsgrenzen kunt verkopen door gebruik te maken van het platform van Amazon. En dat zonder enige investering of taalbarrière.Amazon is sinds 2014 op zeer bescheiden schaal actief op Nederlandse bodem.

'Het is een kwestie van tijd voordat grote internetspelers als Amazon het huidige retaillandschap ruïneren', voorspelt Coninx. 'Dat geldt voor zowel traditionele winkels als kleine webwinkels. Niets doen is geen optie.'In dit boek lees je wat je moet doen. Hoe je Amazon niet als bedreiging voor je winkel hoeft te zien, maar juist als kans. In heldere stappen legt de auteur uit hoe je je bereik over de Nederlandse grens sterk kunt vergroten.

Specificaties

ISBN13:9789082329704
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:96
Druk:1
Hoofdrubriek:Reclame en verkoop
ISSN:

Expertrecensies (1)

Verover Europa via Amazon
Carlien Laarman | 5 juni 2015
Amazon is de grootste online retailer ter wereld en neemt met haar unieke en oprechte klantgerichtheid de wereld over. Sinds enkele tijd is deze partij ook in Europa aanwezig - zo is in november 2014 de Nederlandse Amazon online gezet. Toch maken veel ondernemers nog geen gebruik van de winstgevende opties die Amazon biedt. In het boek 'Verover Europa via Amazon' legt Marco Coninx op een praktische manier uit waarom het van belang is om te verkopen via Amazon én hoe je dit moet aanpakken.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
3 stemmen
3
0
0
0
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marco Coninx

Amazon-kenner Marco Coninx verkoopt succesvol via Amazon in Europa en is eigenaar van meerdere internationaal opererende webshops. In 2013 heeft één van zijn bedrijven een FD gazelle award gewonnen. Een award die uitgereikt wordt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Verder helpt Marco Coninx retailers die hun producten in het buitenland willen verkopen en dat zonder hoge investeringen en taalproblemen voor elkaar willen krijgen.

Andere boeken door Marco Coninx

Inhoudsopgave

Inleiding

1. Waarom internationaal gaan via Amazon?
2. Fulfilment bij Amazon maakt verkopen in het buitenland heel eenvoudig
3. De 4 simpele stappen tot verkopen via Amazon
4. Maak een account aan
5. Voeg producten toe
6. Producten versturen naar het Fulfilment center van Amazon
7. Beheren en optimaliseren van je account
8. Boekhoudkundige verwerking van Amazon orders
9. Conclusie

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Verover Europa via Amazon