Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Balletrecepten

De ingrediënten van de klassieke ballettechniek

Gebonden NL 2018 9789082870107
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Met een flinke scheut houding, 500 gram spierspanning, 4 eetlepels uitdraai, 2 theelepels gewichtsverplaatsing, een teentje placering en een snufje verlenging bevat dit boek alle ingrediënten van de klassieke ballettechniek.

Een doeboek waarin je vanaf de allereerste les wordt betrokken door zelf iedere beweging te voelen en te beleven. Geen kant-en-klare maaltijden, maar keukenkastjes vol met ingrediënten die je nodig hebt om de beste balletrecepten te kunnen bereiden en uit te voeren. Zodra je de ingrediënten uit deel 1 van dit boek beheerst en begrijpt, ga je in deel 2 ontdekken hoe je dit kunt toepassen in de beginselen van de klassieke ballettechniek. Zodra je dit ‘geheim’ hebt ontdekt, zul je in staat zijn om jouw ballettechniek keer op keer te verbeteren en heel veel plezier en voldoening beleven aan deze oneindige ontdekkingsreis!

“Dit boek heeft alle ingrediënten die je nodig hebt als je begint met ballet. Balletrecepten legt de klassieke ballettechniek op een duidelijke, leuke en beeldende manier uit, En de metaforen die in dit boek worden gebruikt zullen de lezers nog jaren bij blijven.” Ernst Meisner artistiek coördinator van de Junior Company van Het Nationale Ballet

Specificaties

ISBN13:9789082870107
Taal:NL
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:160
Uitgever:Balletstudio Le Rêve
Verschijningsdatum:11-9-2018
Hoofdrubriek:Kunst en cultuur

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Balletrecepten