Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Human Profiling

De onthulling van de intentie

Paperback Nederlands 2018 9789082870206
Verkooppositie 3588Hoogste positie: 567
Op voorraad | Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Wat als je alles zou kunnen doorzien wat je gesprekspartner nu werkelijk bedoelt? Wat als je achter de ware intentie komt van het gesproken woord. Wat als je ineens betekenis zou kunnen geven aan een opgetrokken wenkbrauw, een handgebaar of een vergrote pupil?

In dit boek wijst Human Profiling aan de hand van wetenschappelijk onderbouwde studies de weg in het woud van micro- en macro-expressies. Het leert non-verbaal gedrag op een moderne manier te begrijpen en interpreteren. Dit boek laat zien hoe je, volgens de door ICU gepatenteerde formule, op een betrekkelijk eenvoudige manier de combinatie maakt tussen het stellen van de juiste vraag op het juiste tijdstip, zien en beoordelen van micro- en macro-expressies en technisch luisteren. We gaan in op het concept van Human Profiling, de praktische toepasbaarheid daarvan en hoe Gert Jan Schenau dit tot een uniek trainingsprogramma heeft gemaakt. Deelnemers komen aan het woord over hun ervaringen en wat het hun heeft opgeleverd.

Ook reiken we een uitgebreide handleiding aan ter ondersteuning van Human Profiling in jouw dagelijkse praktijk en met als doel je te leren niet langer vragen te stellen op basis van wat je hoort, maar op basis van wat je ziet.

Specificaties

ISBN13:9789082870206
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:130
Uitgever:ICU
Druk:1
Verschijningsdatum:28-5-2018
ISSN:

Lezersrecensies

1.0 van de 5
1 stem
0
0
0
0
1

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Human Profiling