Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren

Paperback NL 2024 9789083424903
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In dit boek vertelt konijn Joepie jou alles over dieren. Het gaat over dieren die kinderen graag thuis willen hebben, maar ook veel over de dierenwereld. De populaire huisdieren worden besproken, bijvoorbeeld de hond, kat, cavia, of hamster. Maar ook wordt uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken. Je moet goed zorgen voor je diertje, je moet met hem spelen en een hond moet je elke dag meerdere malen uitlaten.

Het gaat ook over dierendingen waar kinderen over kunnen nadenken: het circus, de dierentuin, de kinderboerderij, dieren in het buitenland (met vakantie) en het dierenasiel. Ook wordt gesproken over het dier dat het best bij jou past. Het gedrag van dieren wordt besproken: dieren spelen graag, ze willen aandacht en liefde. 

Het boek probeert op speelse wijze voorlichting te geven. Ook wordt het educatieve niet vergeten. Een (voor)leesboek met illustraties om in te kleuren. Voor kinderen van 5 tot 9 jaar.

Schrijver Robert Jan Blom schreef tientallen non-fictieboeken, gedichtenbundels en korte verhalen. Zijn grootste passie is het dierenwelzijn. Dit is zijn vierde kinderboek over dieren.

Specificaties

ISBN13:9789083424903
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:126
Uitgever:aquaZZ
Verschijningsdatum:24-4-2024
Hoofdrubriek:Flora en fauna, Jeugd

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Konijn Joepie vertelt over onze huisdieren