Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

PRINCE2 2009 Edition Taschenbuch (Duitse editie)

Das Taschenbuch

Paperback Duits 2010 9789087535698
Verwachte levertijd ongeveer 3 werkdagen

Samenvatting

Deze pocket guide geeft een samenvatting van de projectmanagementmethode PRINCE2, gebaseerd op PRINCE2 Edition 2009. Het biedt een handzaam en vlot leesbare samenvatting van de principes, processen en thema's bij deze populaire methode.

Primaire doelgroep voor dit boek is iedereen die de methode PRINCE2 wil leren kennen of een methodische aanpak voor projectmanagement.

Het boek is ook erg handig hulpmiddel voor leden van een projectteam bij een project waar PRINCE2 wordt toegepast. Ook kan het boek worden gebruikt als leerstof voor het PRINCE2 Foundation examen. Deze pocket guide is gebaseerd op PRINCE2 Edition 2009.

Deze pocket guide behandelt alle belangrijke themas en processen in projectmanagement and PRINCE2:
- Wat zijn de management processen?
- Wat zijn de thema's?
- Tailoring PRINCE2

Een complete, maar beknopte en handzame gids over PRINCE2 Edition 2009, voor iedereen die is betrokken bij projecten of projectmanagement.

Specificaties

ISBN13:9789087535698
Taal:Duits
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:209
Druk:1
Hoofdrubriek:Projectmanagement

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Bert Hedeman

Bert Hedeman heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van project- en programmamanagement, waarbij 12 jaar bij een internationale bouwonderneming in binnen- en buitenland en enkele jaren bij een internationaal ingenieursbureau. Bert was tevens meer dan 12 jaar verbonden aan de universiteit als hoofddocent in proces- en programmamanagement. Bert Hedeman is de eerste geaccrediteerde trainer voor PRINCE2 en MSP in Nederland. Hij is tevens een Certified Senior Project Manager (IPMA-B). Vanaf het begin was hij betrokken bij de IPMA-certificering in Nederland. Hij is één van de opstellers van de eindtermen van de nieuwe NCB3 en van de certificeringcriteria voor programmamanagers op niveau B en A. In de afgelopen jaren heeft Bert verschillende boeken geschreven over project- en programmamanagement (o.a. IPMA, PRINCE2, MSP). In 1997 heeft hij met enkele partners Insights International B.V. opgericht. Recent heeft hij zijn aandeel in de firma verkocht en heeft hij samen met H. WieferinkHedeman Consulting opgericht, een advies- en trainingsorganisatie op het gebied van project- en programma-management.Als partner bij Hedeman Consulting is Bert Hedeman verantwoordelijk voor implementatie en verbetering van project-, programma- en portfoliomanagement en het inrichten van PMO's in organisaties enis hij assessor, coach en trainer in de methodieken Projectmatig Werken, PRINCE2, MSP, P3O, MoP en IPMA.

Andere boeken door Bert Hedeman

Over Ron Seegers

Ron Seegers is directeur van Projectmeester training en coaching. Hij is trainer en coach op het gebied van PRINCE2 en IPMA. Hij heeft een aantal projectmanagementpublicaties op zijn naam en heeft verschillende projectmanagementboeken mogen reviewen. Na enkele jaren als projectmanager te hebben gewerkt, heeft Ron Seegers veel organisaties en individuen begeleid bij projectmatig werken. Hij heeft daarbij ervaren dat gedrag essentieel is voor het succes van elk project.

Andere boeken door Ron Seegers

Inhoudsopgave

1. Einführung
2. PRINCE2: Eine einführung
3. PRINCE2 Editon 2009 im vergleich zu 2005
4. Grundprinzipien
5. Einführung in die PRINCE2-themen (Themes)
6. Business Case
7. Organisation (Organization)
8. Qualität (Quality)
9. Pläne (Plans)
10. Risiken (Risks)
11. Änderungen (Changes)
12. Fortschritt
13. Einführung in die PRINCE2-prozesse
14. Vorbereiten eines projekts
15. Lenken eines projekts
16. Initiieren eines projekts
17. Steuern einer phase
18. Managen der produktlieferung
19. Managen eines phasenübergangs
20. Abschliessen eines projekts
21. PRINCE2 an die projektumgebung anpassen

Anhang A: Vorlagen für produktbeschreibungen von managementprodukten
Anhang B: Rollen un verantwortlichkeiten
Anhang C: Beispiel einer produktbasierten planung
Anhang D: Übersetsungsliste
Anhang E: Governance
Anhang F: Organisationen
Anhang G: Referenzen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PRINCE2 2009 Edition Taschenbuch (Duitse editie)