Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Bij de neus - Het Holleeder proces in beeld

Gebonden Nederlands 2019 9789088865572
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Aloys Oosterwijk (1956) is een veelgevraagde rechtbanktekenaar, die het hele Holleeder-proces volgde en in beeld heeft gebracht. Hoewel er geen beeldmateriaal in de vorm van foto’s en video’s van het proces van de eeuw bestaan, vertellen de tekeningen van Oosterwijk precies wat er zich in de Bunker, de zwaarbeveiligde rechtbank in Amsterdam, heeft afgespeeld. Zijn werk werd dan ook gebruikt in alle media: van kranten, magazines, televisie-items tot aan het NOS journaal.

'Bij de neus' is een uniek beeldverslag van het hele Holleeder-proces, aangevuld met veel achtergrondinformatie die spectaculair maar altijd integer en waarheidsgetrouw in beeld wordt gebracht. Dit boek heeft namelijk dat wat alle Holleeder boeken missen, het beeld dat bij de verhalen en de zaak hoort.

Bij de neus kwam tot stand door een bijzondere samenwerking met misdaadverslaggever Vico Olling, Holleeder-kenner Sjerp Jaarsma en vormgever Hein van Putten.

Specificaties

ISBN13:9789088865572
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:136
Uitgever:Uitgeverij L
Druk:1
Verschijningsdatum:30-10-2019
Hoofdrubriek:Juridisch
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Vico Olling

Vico Olling (1971) is journalist en werkt sinds 2004 als Chef Redactie voor Panorama. Hij begeleidde vele misdaadjournalisten bij hun publicaties over topcriminelen.

Andere boeken door Vico Olling

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Bij de neus - Het Holleeder proces in beeld