Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Als ik er niet meer ben

Het verhaal achter de muziek van een geadopteerde man.

Paperback NL 2023 9789090375502
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Als ik er niet meer ben’ is het meeslepende en eerlijke levensverhaal van Carlos Westerbeek, alias Nette Jonguh. Hij beschrijft wat er door een getraumatiseerde man heengaat die zijn kinderen dreigt te verliezen.

Carlos werd in een sloppenwijk te Recife in Brazilië geboren en op zesenhalf-jarige leeftijd geadopteerd. Vanaf dat moment deed hij er alles aan om zijn verleden achter zich te laten en richtte hij zich volledig op zijn nieuwe leven in Nederland. Naarmate hij ouder werd en vader van zijn tweede zoontje, trad zijn verleden steeds meer naar de voorgrond. De muur, die hij had opgeworpen om zijn angsten en trauma’s buiten te houden, brak tot aan de grond toe af.

Carlos was bereid om alles in zijn leven op te geven. Behalve zijn kinderen. Voor hen ging hij tot de dood.

Carlos Westerbeek werkt als restaurantkok, coach/begeleider en auteur. Zijn passie is om zowel jongeren als volwassenen, die zich op een creatieve manier willen uiten, in hun kracht te zetten.

‘Als ik er niet meer ben’ sluit naadloos aan op zijn debuutalbum met dezelfde titel, waarin hij zingt en rapt over deze turbulente tijd in zijn leven. Een verhaal, waarin zo goed als alle belangrijke waarden in het leven aan bod komen. Dit alles vanuit het perspectief van een geadopteerde man die zijn hart blootgeeft.

Specificaties

ISBN13:9789090375502
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:Carlos Westerbeek
Verschijningsdatum:5-10-2023
Hoofdrubriek:Kunst en cultuur

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Als ik er niet meer ben