Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.
,

De ultieme overwinning

Leer denken als een winnaar

Gebonden Nederlands 2021 9789401473873
Nog niet verschenen, verwacht op 23‑04‑2021
24,99

Samenvatting

Talent is aangeboren, maar hoe zet je de stap van belofte naar winnaarI In De ultieme overwinning leert topsportpsycholoog Ellen Schouppe hoe je kunt denken als een winnaar.
Want de combinatie van talent met de juiste attitudes maakt de weg vrij voor topprestaties.

Start dus met de ontwikkeling van attitudes als durf, coachbaarheid en mentale veerkracht en schakel ze in als hefboom voor jouw talenten.
Neem je eigen ontwikkeling in handen en behaal je persoonlijke doelen als professional binnen je vakgebied, als sporter, als ondernemer, maar bovenal als persoon.

Deze inspirationele en tegelijk ook praktische gids combineert een sterk ontwikkelingsplan op basis van 7 attitudes met getuigenissen van toppresteerders binnen de topsportwereld.

Specificaties

ISBN13:9789401473873
Taal:Nederlands
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:192
Uitgever:Lannoo
Druk:1
Verschijningsdatum:23-4-2021
Hoofdrubriek:Algemeen management

Over Ellen Schouppe

Ellen Schouppe begeleidt als topsportpsychologe toptalenten uit de jeugdwerking van de voetbalclub Anderlecht tot toppresteerders in de A-kern. Daarnaast deelt ze haar expertise aan verschillende nationale teams, waaronder de Belgian Cats, de Red Panthers en de Belgian Cheetahs.

Andere boeken door Ellen Schouppe

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De ultieme overwinning