Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Boeie! - Met verhalen binnenkomen bij beleidsmakers

Paperback Nederlands 2021 9789401477901
Nog niet verschenen, verwacht op 27‑10‑2021
29,99

Samenvatting

Wat bedrijven kunnen leren van Spielberg, Aristoteles en Sting

Voor een onderneming is het niets minder dan de Heilige Graal: de kennis om een boeiend en resonerend verhaal te creëren dat de harten en geesten van hun stakeholders raakt en hen tot positieve actie beweegt.

Met dit boek leren bedrijven de kracht van verhalen aan te boren en de principes ervan toe te passen. Hoe ze hun externe en interne impact kunnen vergroten door gebruik te maken van de grootste kracht die de mens bezit: het vermogen om een verhaal te vertellen.

De lezer krijgt inzicht in de verborgen werking van een goed verhaal door middel van concrete voorbeelden uit de bedrijfswereld en uit films, boeken en fotografie.

Het boek behandelt ook een brede waaier van recente en bekende gevalstudies, inbegrepen de covidcrisis. Ten slotte toont het boek hoe belangenbehartigers hun eigen verhalen kunnen identificeren en ontwerpen.

Specificaties

ISBN13:9789401477901
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:184
Uitgever:LannooCampus
Druk:1
Verschijningsdatum:27-10-2021

Over Karel Joos

Vanuit zijn jarenlange en internationale ervaring in de politiek, de publieke sector en de bedrijfswereld maakt auteur Karel Joos duidelijk wat de taak van een goede corporate public affairs professional precies inhoudt. Daarbij gaat hij zowel in op belangrijke concepten en technieken als op actuele onderwerpen zoals de rol van de sociale media of ethiek en transparantie.

Andere boeken door Karel Joos

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Boeie! - Met verhalen binnenkomen bij beleidsmakers