Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

De weg naar een geslaagd project

Een houvast bij al jouw grote en kleine projecten

Paperback Nederlands 2023 9789401494045
Nog niet verschenen, verwacht op 06‑09‑2023
25,99

Samenvatting

Projectmanagement wordt vaak in één woord genoemd met 'grote projecten' en ICT-projecten. Maar ons leven zit vol allerlei kleine en grote projecten, gaande van de verbouwing van je huis, over een huwelijksfeest tot de projecten waarmee je op je werk te maken krijgt. We realiseren ons vaak niet dat ook deze projecten een plan van aanpak verdienen, en gooien er ons enthousiast - maar vaak onwetend - in.

An Gaublomme en Rudi Madalijns bieden een kader aan iedereen die een dergelijk project met meer kennis van zaken (en meer kans op succes) wil aanpakken. Met praktijkgerichte voorbeelden en tips overlopen ze alle schakels in de cyclus van zowel grote als kleine projecten. Bovendien bekijken ze het project niet alleen vanuit het oogpunt van de projectleider, maar bieden ze een houvast aan alle deelnemers van het project.

Specificaties

ISBN13:9789401494045
Trefwoorden:projecten
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Druk:1
Verschijningsdatum:6-9-2023
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Over An Gaublomme

An Gaublomme is docent projectmanagement aan Hogeschool Gent bij de vakgroep commerciële economie en ondernemerschap. In haar academische carrière heeft zij ruime ervaring met het begeleiden van studenten in maatschappelijk verantwoorde projecten en evenementen. Zij behaalde een Master in de Handelswetenschappen aan EHSAL.

Andere boeken door An Gaublomme

Over Rudi Madalijns

Rudi Madalijns is verbonden aan de faculteit Bedrijf en Organisatie van de Hogeschool Gent. Hij heeft een ruime internationale ervaring in Change Management projecten en Business Development projecten bij verscheidene multinationals. Hij behaalde een MBA aan Villanova University, PA, USA.

Andere boeken door Rudi Madalijns

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De weg naar een geslaagd project