Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het kleine leven van Norbert Jones

Paperback Nederlands 2015 9789401604727
Niet leverbaar.

Samenvatting

De zevenenzeventigjarige Norbert Jones leidt een rustig leven. Hij heeft een liefdevol huwelijk, is vader van een ambitieuze dochter en geniet sinds twaalf jaar van zijn pensioen. Vol overgave stort hij zich op zijn liefste bezigheid: verzamelen.

Ruim 19.000 voorwerpen vonden in de loop der jaren hun weg naar Norberts garage. Ieder object uniek, verzameld in een poging het verleden te behouden. Maar wat doe je met zo'n collectie als je er achter komt dat je niet lang meer te leven hebt? Norbert besluit een nostalgiewinkel te openen. De verzamelde rekwisieten verkoopt Norbert in ruil voor een bijzonder verhaal. Een proces van loslaten begint, waarbij Norbert niet alleen afstand moet nemen van zijn collectie, maar ook van zijn geheimen, naasten en van het leven zelf.

'Het kleine leven van Norbert Jones' is een aangrijpend verhaal over verlies, nostalgie, liefde en ouder worden.

Specificaties

ISBN13:9789401604727
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:284
Druk:1
Verschijningsdatum:18-11-2015

Expertrecensies (1)

Het kleine leven van Norbert Jones
Hanneke Tinor-Centi | 23 november 2015
‘Het kleine leven van Norbert Jones’ verhaalt over het leven van de 77-jarige Norbert. Hij leidt een rustig bestaan en heeft een liefdevol huwelijk, waaruit één dochter voort is gekomen. Hij is gepensioneerd en gaat helemaal op in zijn verzameling. Zijn hele leven heeft hij spullen verzameld, van krantenartikelen tot viewmasters, je kunt het zo gek niet bedenken of Norbert heeft het wel in zijn ‘collectie’. Veel van deze 19.000 voorwerpen die Norbert, keurig gearchiveerd, in zijn garage bewaart, zijn spullen die doen denken aan zijn zusje Beth, die op twaalfjarige leeftijd verdween.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het kleine leven van Norbert Jones