Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Mediation in beweging (dvd)

bITs en KiK

Dvd Nederlands 2003 9789460800016
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze dvd toont de vijf fasen van de mediation volgens de fasering zoals beschreven in het Handboek voor Mediation: het verloop van een hele mediation vanaf de start van het conflict, via de eerste contacten met de mediator en het sluiten van de mediationovereenkomst tot en met de vaststellingsovereenkomst. De dvd 'Mediation in beweging' is uitermate geschikt voor conflictcoaches die betrokkenen in escalerende conflicten coachen.

De productie bevat:
- Een dvd met de film “bITs en KiK, de vijf fasen” (ca 50 minuten) en een promotietrailer (ca 2 minuten), waarin het wezen van mediation tot uiting komt;
- Een cd-rom met de tekst van het instructieboekje met nadere toelichting en vragen en oefeningen.

De film is ontwikkeld ten behoeve van het mediationonderwijs in Nederland door Hat Trick, Merlijn Groep, SVC School voor Coaching, The Lime Tree.

Specificaties

ISBN13:9789460800016
Taal:Nederlands
Bindwijze:dvd
Aantal pagina's:50
Uitgever:Hat Trick
Druk:1
Hoofdrubriek:Coaching en trainen

Lezersrecensies

3.5 van de 5
2 stemmen
1
0
0
1
0

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard en wordt binnen het coachvak gezien al toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen. Centraal staat de alledaagse interactie in het hier-en-nu. Zij gelooft in het potentieel van mensen en in hun doorlopende ontwikkeling. Coachen gaat over leerprocessen, met het accent op 'leren van en met elkaar'. Lingsma is de pionier van systeemgerichte coaching. Ze schreef er het eerste Nederlandstalige boek over: Aan de slag met Teamcoaching (1999). Hierin combineert ze de praktische systeembenadering met haar passie voor de dynamiek van leerprocessen binnen organisaties. In de zomer van 2018 verscheen een hernieuwde en uitgebreidere versie van deze bestseller. Inmiddels heeft ze diverse succesvolle coachingboeken op haar naam staan. Haar opleidingsinstituut Coach Boulevard biedt coachopleidingen, erkende leergangen Individuele Coaching, Teamcoaching en Agile-lean teamcoaching, opgebouwd uit themagerichte eendaagse modules aan. Recent zijn ook korte opleidingen aan het aanbod toegevoegd, zoals Coachend Leiderschap 3.0 en Teamcoaching in een agile omgeving. De opleidingen zijn St!R- en NOBCO-geaccrediteerd alsmede CEDEO en Post-hbo erkend.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Over Francine ten Hoedt

Francine ten Hoedt is conflictkundige en heeft sinds 1999 een eigen bedrijf, Hat Trick consultancy. Ze bemiddelt, coacht, traint en adviseert. Daarnaast is ze auteur van diverse boeken en artikelen op het gebied van mediation, conflictcoaching en communicatie en ontwikkelaar van leergangen, workshops en multimediamateriaal voor conflictbemiddelaars en coaches, zoals Spelen met Conflicten, Mediation in Beweging en Escalatie door de conflictbemiddelaar en de 'Vileine Vragen voor…' serie. Samen met Philine Spruijt is zij oprichter van de CoachingCarrousel.

Andere boeken door Francine ten Hoedt

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Mediation in beweging (dvd)