Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Fobieën, angsten en dwangneuroses

welke soorten zijn e r? hoe ontstaan fobieën en angsten?

Paperback NL 2015 9789461537089
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Patiënten met fobieën, angsten en dwangstoornissen hebben meer problemen dan een mens gemiddeld aan kan. Elke fobie, angst of dwangstoornis legt een enorm beslag op je leven en dat van anderen. Is het nodig om met deze klachten oud te worden? Nee! Want er zijn therapieën waarmee de patiënt van zijn of haar fobie afkomt. Werd er tot voor kort nog uitvoerig gezocht naar de mogelijke oorzaken, tegenwoordig richten de hulpverleners zich op nu en op de toekomst. Omdat alleen de toekomst van belang is, zónder angsten, fobieën en dwangstoornissen.

Dit boek gaat over de levens van patiënten met een angst, welke dat ook kan zijn. We kijken naar alle mogelijke fobieën en dwangstoornissen, de therapieën en de ervaringen van patiënten. Psychologen komen aan het woord over de manieren waarop zij patiënten snel en met succes behandelen.

Tezamen biedt deze informatie een boeiende blik in de levens van drie miljoen Nederlanders met een fobie of stoornis. De conclusie luidt dat er voor elke patiënt hulp bestaat en een behandeling mogelijk is.

Specificaties

ISBN13:9789461537089
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:248
Uitgever:Aspekt B.V., Uitgeverij
Verschijningsdatum:17-6-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Fobieën, angsten en dwangneuroses