Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Hospitality - Gasten grenzeloos goed ontvangen

Paperback Nederlands 2017 9789462155497
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In Hospitality - Gasten grenzeloos goed ontvangen geeft Sander Schroevers vele bruikbare tips voor de gastvrijheidsbeleving. Dit boek biedt een bruikbaar overzicht van zaken die spelen bij het professioneel ontvangen van (inter)nationale gasten. Zo schenkt deel I aandacht aan de meer generieke zaken op hospitality-vlak. Deel II gaat dieper in op essentiële aandachtspunten bij het ontvangen van professionals uit andere landen, want landscultuur en hospitality blijken soms zo nauw met elkaar verweven te zijn, dat het veelal noopt tot aangepaste gastvrijheid. Deel III ten slotte biedt praktische naslag, met aparte overzichten voor een twintigtal handelsnaties.

Met dit boek leer je vooraf inschatten wat werkt en vooral ook niet werkt bij bezoek uit het buitenland. Geschreven door Sander Schroevers, een auteur uit de praktijk, die vrijwel wekelijks met professionals van elders optrekt, hetzij als gast(spreker) over de grens, of juist als gastheer in eigen land.

Specificaties

ISBN13:9789462155497
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:98
Uitgever:VMN Media
Druk:1
Verschijningsdatum:3-7-2017
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Sander Schroevers

Mr. Sander Schroevers is directeur van adviesbureau PressEasy.com, dat bedrijven adviseert op het gebied van Europese PR en naamsbekendheid. Hij publiceerde over dit onderwerp reeds verscheidene boeken en geeft ook trainingen en lezingen door Europa in diverse talen.

Andere boeken door Sander Schroevers

Inhoudsopgave

Voorwoord

Deel I: Hospitality
Deel II: Internationalisering
Deel III: Landendeel

Over de auteur

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Hospitality - Gasten grenzeloos goed ontvangen