Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Reflective Communication Scrum

Recipe for accountability

Paperback Engels 2014 9789462364615
Niet leverbaar.

Samenvatting

Prof. dr. Betteke van Ruler is één van de vooraanstaande wetenschappers in corporate communicatie en communicatiemanagement. Zij ontving in april 2013 een hoge koninklijke onderscheiding voor de manier waarop zij de brug weet te slaan tussen theorie en praktijk.

In dit beknopte boekje biedt zij een alternatieve methode om communicatie te plannen, één waarin flexibiliteit wordt omarmd en geformaliseerd. Dynamiek en verandering zijn geen obstakels meer maar gewoon onderdelen van de methode.

Scrum wordt in veel gebieden gebruikt maar nog nauwelijks in het communicatievak. De verwachting is dat dit snel gaat veranderen. Er wordt inmiddels mee geëxperimenteerd en de gebruikers zijn erg enthousiast.

Specificaties

ISBN13:9789462364615
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:92
Uitgever:Eleven
Druk:1
Verschijningsdatum:7-11-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Betteke van Ruler

Betteke van Ruler is emeritus hoogleraar corporate communicatie en communicatiemanagement. Zij heeft een lange carrière achter de rug, eerst als communicatieprofessional, daarna als docent communicatie in het hbo, en sinds 1996 als wetenschapper. In de loop van de tijd heeft zij talloze boeken en artikelen gepubliceerd over communicatiemanagement en over de professionals in het communicatievak Door de internationale vereniging van communicatie-wetenschappers, International Communication Association, is Van Ruler in mei 2018 benoemd tot Fellow, een erkenning van de bijzondere wetenschappelijke bijdragen aan het brede onderzoeksgebied van de communicatie.

Andere boeken door Betteke van Ruler

Inhoudsopgave

Introduction

1. A new way of planning
2. This is how you do it
3. 5 x 4 Essentials of the RCS
4. Backgrounds of the RCS

Glossary
List of references

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Reflective Communication Scrum