Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het arcadisch moment

Paperback NL 2014 9789462549401
Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

`Het Moment vertelt het verhaal van Luna Spolt. Hij trekt volle zalen met zijn verhandeling over wetenschap. In zijn wetenschapsshows is hij kritisch over godsdienst. Dit leidt ertoe dat hij dood wordt geschoten door een religieuze fundamentalist.
Na het schot gaat zijn bewustzijn verder; iets dat hij verklaart vanuit de breinwetenschap: hij gaat er vanuit dat zijn brein stervend is. Alles wat hij meemaakt is een gril van zijn `dovende brein .
Hij wordt weggezogen met een enorme snelheid van de aarde, recht door het universum en er gebeuren dingen die op aarde niet kunnen. Zo is hij op twee plaatsen tegelijk en hoort hij vogels een symfonie van Brahms fluiten.
Hij ontmoet zijn voorvaderen, en via de kamer van het jaar 2100 bezoekt hij zijn begrafenis. Die kamer bevat technische foefjes uit dat jaar. Een robot bedient hem, en hij ziet op beeldschermen zijn eigen begrafenis, die hij even later ook werkelijk zal bezoeken.
Dit alles houdt hij voor fantasieën van zijn stervende brein. Maar als de ervaring maar doorgaat en doorgaat, gaat dat er steeds minder toe doen.

Specificaties

ISBN13:9789462549401
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:175
Uitgever:Mijnbestseller.nl
Verschijningsdatum:15-7-2014

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het arcadisch moment