Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Profit first in 40 minuten

Een simpel systeem om je bedrijf te transformeren van een cash-eating monster in een money-making machine

Audio-download Mp3 Nederlands 2017 9789462556171
Verkooppositie 4858Hoogste positie: 342
Direct te downloaden

Samenvatting

Hoe zou het zijn als winst niet langer een resterend bedrag is dat aan het eind van het jaar hopelijk overblijft? Als het in plaats daarvan een bedrag is dat je bij iedere euro die binnenkomt veiligstelt? Zodat je meer winst maakt, meer overhoudt, meer kunt investeren, meer inzicht hebt, betere keuzes kunt maken en meer rust ervaart? Met dit boek geven Mike Michalowicz en Femke Hogema je de tools om dit zelf te realiseren.

'Profit First' is een financieel systeem dat de financiële wereld volledig op zijn kop zet. Het veegt de internationale formule Omzet – Kosten = Winst van tafel. In plaats daarvan krijgt winst een prominente plek: Omzet – Winst = Kosten.

Dit luisterboek laat zien dat iedere ondernemer vanaf de allereerste dag een financieel succesvol bedrijf kan runnen, door te focussen op winst. Profit First. Begin er vandaag nog mee!

Profit First in 40 minuten is een samenvatting van het boek van Mike Michalowicz.

INTERESSES
• Cashflow
• Winst
• Ondernemen
• Zzp
• Mkb
• Profit first
• Financieel

Specificaties

ISBN13:9789462556171
Taal:Nederlands
Bindwijze:audio-download
Beveiliging:none
Bestandsformaat:mp3
Aantal pagina's:240
Uitgever:Bookora
Druk:1
Verschijningsdatum:5-12-2018
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Mike Michalowicz

Mike Michalowicz is auteur, ondernemer en spreker. Hij schreef bestsellers als The Pumpkin Plan en The Toilet Paper Entrepreneur en runt inmiddels zijn derde miljoenenbedrijf. Eerder was hij columnist voor The Wall Street Journal. Deze Nederlandse editie is tot stand gekomen met medewerking van Femke Hogema, bestsellerauteur en financieel expert voor ondernemers. ‘Profit First is een praktisch en waardevol boek om je winstgevendheid direct te vergroten. Een must voor iedere ambitieuze ondernemer.’ - Laura Babeliowsky, auteur van Het geheim van € 100.000 per jaar. ‘Rarely is a translated book as good as the original. Only in the most remarkable situations does a book get even better. That is the case with this book.’ - Mike Michalowicz

Andere boeken door Mike Michalowicz

Over Femke Hogema

Femke Hogema is eigenaar van Profit First Professionals en Healthy Finance. Ze inspireert ondernemers om een financieel gezond en winstgevend bedrijf te bouwen en ze leidt boekhouders, accountants en businessexperts op tot Winstadviseur / Profit First Professional. Ze is auteur van de nr. 1 bestsellers 'Fundament van Succes' (2022) ‘Winstgevende Plannen’ (2019) en van ‘Succesvol ondernemen in crisistijd’ (2020) , ‘De Winstadviseur’ (2018), in 2020 internationaal uitgebracht onder de titel ‘The Profit Advisor’ en ‘Financiën voor zzp’ers’, waar inmiddels meer dan 10.000 exemplaren van zijn verkocht. Femke haalde de Profit First-methode naar Nederland en droeg bij aan de Nederlandse bewerking van het boek ‘Profit First’. In 2019 was ze als financieel coach te zien in het SBS6-programma Hoeveel ben je waard? Femke is een veelgevraagd spreker en ze is regelmatig te horen op BNR Businessradio.

Andere boeken door Femke Hogema

Inhoudsopgave

Dankwoord door Mike Michalowicz
Voorwoord door Femke Hogema

Inleiding

1. Je bedrijf is een ontembaar, geldverslindend monster
2. De kernprincipes van Profit First
3. Profit First implementeren
4. Bepalen hoe gezond je bedrijf is
5. Allocation percentages
6. Aan de slag met Profit First
7. Reken af met je schulden
8. Geld in je bedrijf vinden
9. Profit First – geavanceerdere technieken
10. De Profit First lifestyle
11. Hoe je zorgt dat het blijft werken

Epiloog
Bijlage 1 - De Profit First Snelgids
Bijlage 2 - Het formulier voor de instant assessment
Bijlage 3 - Belangrijkste termen

Verantwoording

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Profit first in 40 minuten