Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Poster Program Canvas

English version - carton roll with 5 A0 posters

Losbladig Engels 2016 9789462761087
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

The authors of 'Program Canvas' present a powerful instrument for Program Managers, their teams and stakeholders to come to the core of a Program in a fast and effective way.

The 'Program Canvas' posters provide an easy to use overview to work on with your teams. Posters will be delivered A0 format (841×1189) - 5 copies per tube.

Specificaties

ISBN13:9789462761087
Taal:Engels
Bindwijze:losbladig
Aantal pagina's:5
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2016
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Theo van der Tak

Theo van der Tak heeft ruim 25 jaar bedrijven en overheden geadviseerd over inrichting en uitvoering van programma’s als partner bij Twynstra Gudde.

Andere boeken door Theo van der Tak

Over Björn Prevaas

Björn Prevaas is eigenaar en partner van Good Work Company. Hij heeft veel ervaring in het ontwikkelen van mensen en organisaties in project- en programmamanagement. Eerst via Twynstra Gudde, sinds 2018 via zijn eigen bureau. Samen met Theo van der Tak schreef hij in 2014 Werken aan Programma’s, een online boek over programmamanagement, te vinden op www.werkenaanprogrammas.nl. In 2016 schreef hij samen met Theo van der Tak en Hans Cremer het boek Program Canvas. Ook schreef hij mee aan het boek Project Canvas. In 2018 publiceerde hij samen met Jo Bos en Helmuth Stoop het boek Leiderschap van de Programmamanager. Samen met o.a. Mano Ruijters publiceerde hij white papers, artikelen en ook de dialoogkaarten Ons Ontwikkelen Ontward. Meer: https://goodworkcompany.nl/inspiratie/publicaties/. Björn werkt als begeleider, trainer en coach van projectmanagers, programmamanagers, hun teams, opdrachtgevers en managementteams. Al jaren heeft hij een actieve rol in PGM Open, een platform voor kennisontwikkeling, ervaringsuitwisseling en netwerkvorming tussen programmamanagers.

Andere boeken door Björn Prevaas

Over Hans Cremer

Hans Cremer is IPMA A-gecertificeerd programmamanager met ruim 25 jaar ervaring en is partner bij het Brooke Institute.

Andere boeken door Hans Cremer

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Poster Program Canvas