Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Netwerkleiderschap

Kaartenset

Spel (h) Nederlands 2019 9789462763616
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

Netwerken en samenwerkingen zijn vaak krachtiger en succesvoller als er sprake is van gedeeld eigenaarschap. Netwerkleiderschap laat zien welke leiderschapsrollen er in een netwerk of samenwerking belegd moet zijn. Die rollen kunnen bij een enkele persoon liggen, of – liever nog – verdeeld zijn over meerdere partners in het netwerk.

Het spel 'Netwerkleiderschap' helpt je ontdekken welke soort netwerkleider jij zelf bent en het helpt je inzicht te krijgen in hoe de diverse leiderschapsrollen in je eigen netwerk zijn belegd. Het spel en de uitkomsten bieden een goede opening voor de dialoog over gedeeld eigenaarschap binnen je netwerk of samenwerking.

De kaartenset van Netwerkleiderschap bestaat uit 4 leiderschapskaarten (elke kaart geeft uitleg over een leiderschapsrol) en 48 speelkaarten (12 kaarten per leiderschapsrol). Iedere leiderschapskaart heeft een eigen kleur en bevat een omschrijving van de betreffende netwerkleiderschapsrol. De 48 speelkaarten bevatten uitspraken en stellingen die passen bij één van de vier leiderschapsrollen.

48 kaarten met minihandleiding

Specificaties

ISBN13:9789462763616
Taal:Nederlands
Bindwijze:spel (H)
Aantal pagina's:48
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:11-12-2019
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Félice de Charro

Félice de Charro is adviseur bij SIGRA, een netwerkorganisatie van honderd zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Félice is een vernieuwer pur sang. Dankzij haar innovatiekracht en praktische doorvertaling geeft zij innovaties handen en voeten voor zorg- en welzijnsprofessionals.

Andere boeken door Félice de Charro

Over Esther Klaster

Esther Klaster is adviseur bij Common Eye, een adviesbureau gespecialiseerd in samenwerken in allianties, netwerken en partnerships. Esther begeleidt, traint en onderzoekt samenwerkingen. Zij is gepromoveerd op een onderzoek naar regionale samenwerking.

Andere boeken door Esther Klaster

Over Christèle Warmerdam

Christèle Warmerdam is manager bij SIGRA, een netwerkorganisatie van honderd zorg- en welzijnsorganisaties in Amsterdam, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord. Christèle gelooft in de kracht van regionale samenwerking. Vanuit die overtuiging weet zij partijen te verbinden en coalities te smeden die, organisatiebelang overstijgend, het verschil maken voor de mensen in de regio.

Andere boeken door Christèle Warmerdam

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Netwerkleiderschap