Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Dementiewijs

de waarheid over dementie

Paperback NL 2019 9789463422826
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Het onderwerp dementie staat in de belangstelling. Maar wat is dementie echt? En wat is dementie echt niet? Zijn wij ons brein? Krijgt onze ziel ook dementie? Wat is de relatie tussen stress en dementie? Hoe ga je ermee om? Hoe doe je aan preventie? Wat is goede zorg bij dementie? De auteur biedt met dit boek de echte feiten, kloppende cijfers, nieuwste inzichten, juiste argumenten, beste inspiraties en praktische tips die samen de ingrediënten zijn van de waarheid over dementie en alles daar omheen.

Paul Jansen Ph.D. (1955) is sociaal gedragswetenschapper en dementie expert. Als adviseur en docent is hij actief in Nederland en China. Hij werkte o.a. vele jaren samen met Anneke van der Plaats als haar wetenschappelijk en vakinhoudelijk adviseur en hoofddocent hersenkunde & omgevingszorg. Paul Jansen is Dementiewijs.

“Paul is de hart-brein coördinator. Hij is origineel, filosofisch, anders denkend, verrassend en soms provocerend. Hij zet ons allemaal aan tot het kritisch beschouwen van de lang gebruikte, gangbare concepten in de dementiezorg.” dr. Anneke van der Plaats
“Paul brengt je op een rustige, vanzelfsprekende manier tot rijker inzicht.” Prof. Mathieu Weggeman

Specificaties

ISBN13:9789463422826
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:398
Uitgever:Mijnbestseller.nl
Verschijningsdatum:14-1-2019
Hoofdrubriek:Geneeskunde

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Dementiewijs