Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
Wij wijzen u graag op het volgende
Door drukte zijn de levertijden van PostNL aangepast en kan uw pakket vertraging oplopen. Door de Brexit kan de levering van Engelse boeken vertraging oplopen.

Handboek Microsoft Azure & Windows Virtual Desktop

Voor kleine tot middelgrote bedrijven

Paperback Nederlands 2021 9789463562102
Verkooppositie 2285
Nog niet verschenen, verwacht op 30‑03‑2021
34,99

Samenvatting

Dit boek is een praktische inleiding in Microsoft Azure & Windows Virtual Desktop, speciaal bedoeld voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het is vooral geschikt voor ict’ers en systeembeheerders. Als voorkennis wordt het basisbeheer van Windows Server verondersteld.

Het boek Microsoft Azure & Windows Virtual Desktop beschrijft de installatie en configuratie van client-servernetwerken met Microsoft Azure aan de hand van de noodzakelijke theoretische achtergrond in combinatie met use case scenario’s. Alle handelingen zijn beschreven in duidelijke stappen, geïllustreerd met schermafbeeldingen.

Dank zij deze visuele aanpak is de stof makkelijk en gestructureerd te volgen en leent het boek zich voor de best mogelijke zelfstudie.

Specificaties

ISBN13:9789463562102
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:240
Druk:1
Verschijningsdatum:30-3-2021
Hoofdrubriek:IT-management / ICT
Serie:Handboek

Over Mathias Petit

Mathias Petit studeerde informatica in Aalst. Hij is vijf jaar actief als cloudconsultant voor een IT-adviesbedrijf in België, waar hij cloudprojecten verzorgt. Daarnaast verzorgt hij sinds het najaar van 2020 colleges voor ict’ers & netwerkbeheerders.

Andere boeken door Mathias Petit

Alle 100 bestsellers

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Handboek Microsoft Azure & Windows Virtual Desktop