Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

De ritmes van het hart

Paperback NL 2018 9789463675697
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

Mensen met hartritmestoornissen hebben onregelmatigheden in de hartslag, soms met ritmes boven de 200. Bij schrijver Bert Overbeek piekten ze naar 230. Op dat moment stond het zweet op zijn voorhoofd, en had hij het benauwd.
Wanneer hij een ritmestoornis had, was het maar het beste om rustig te gaan zitten. Concentreren op een boek of televisie- of radioprogramma was geen optie, werken nog minder en voortdurend tegen zijn omgeving praten over het fenomeen werd steeds ingewikkelder. Hij wilde geen zeurpiet lijken.
Overbeek heeft het hele alternatieve circuit doorkruist om af te komen van zijn ritmestoornissen. Hij heeft eetpatronen aangepast, oorzaken opgespoord, methoden uitgeprobeerd die zouden helpen, internet geraadpleegd, maar uiteindelijk hielpen vooral de medicijnen.
Hij haatte die medicijnen. Betablokkers maken je sloom en tijdelijk futloos. In dit boek heeft Overbeek zijn ervaringen in een verhaalvorm verwerkt. De lezer krijgt veel informatie over hartritmestoonissen, maar nergens wordt het saai. Overbeek wilde dit zware onderwerp met enige lichtheid behandelen. Met de nodige zelfspot omdat er ook iets te lachen moet blijven.

Specificaties

ISBN13:9789463675697
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:108
Uitgever:Mijnbestseller.nl
Verschijningsdatum:6-9-2018

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Interviews en artikelen (1)

nieuws
Je kunt je knap beroerd voelen
Bertrand Weegenaar 20 september 2018 Organisatiedeskundige en auteur Bert Overbeek heeft verrast met een geheel ander type boek, en wel een verhaal over zijn ervaringen met zijn hartritmestoornissen: De ritmes van het hart. Tien jaar lang had hij dit onder de leden en zocht in al die jaren naar het waarom. En manieren om er mee te dealen, dragelijker te maken. Een lange zoektocht die hem in en buiten het medisch circuit bracht.

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        De ritmes van het hart