Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Een wereld vol mogelijkheden

Reisboek voor pioniers in authentiek leiderschap

Paperback Nederlands 2014 9789491065729
Niet leverbaar.

Samenvatting

Veel mensen zijn momenteel eenzaam met nieuwe inzichten in oude contexten. Zij voelen aan dat er veel meer mogelijk is dan wat er nu uitkomt. Maar hoe laat u het beste uit mensen daadwerkelijk floreren? Pioniers onder ons weten uit eigen ervaring hoe dit pad eruit kan zien en hoe het spel samen gespeeld kan worden om sneller en plezieriger tot meer authentieke en duurzame resultaten te komen. Zij zijn soms tegen wil en dank de voorhoedespelers van generaties mensen die willen dat het op deze planeet daadwerkelijk beter wordt. In dit boek wordt ieder van ons uitgedaagd om te onderzoeken of de eigen authenticiteit voldoende tot uiting komt in het leven en werk. En of de pionier in ieder van ons een echte kans krijgt om te gaan en te staan voor het beste dat hij of zij de wereld te bieden heeft.

Dit boek biedt een reiswijzer in zeven fasen om die wereld vol mogelijkheden zowel in het groot op wereldschaal als in het klein in allerlei communities of practice daadwerkelijk te gaan manifesteren: het is daarmee een gids voor een versnelde ontwikkeling, groei en manifestatiekracht van pioniers en van de speelvelden waarin zij verkeren en leiding geven. Het is een handreiking en handleiding om inspirerende speelvelden te scheppen waarin mensen zich individueel verder kunnen ontwikkelen en samenwerken aan het laten ontstaan van een wereld waar wij trots op zullen zijn. En de generaties die na ons komen ...

Specificaties

ISBN13:9789491065729
Trefwoorden:leidinggeven
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:224
Druk:1
Verschijningsdatum:28-1-2014
Hoofdrubriek:Leiderschap

Expertrecensies (2)

Een wereld vol mogelijkheden
Nico Jong | 5 juni 2014
Recente crises, maar ook de dagelijkse berichten in de media tonen aan dat we niet goed bezig zijn met onze wereld. We zullen daarom op zoek moeten naar nieuwe wegen. Om daarbij te helpen schreven Paulien Assink en Hein Gubbels ‘Een wereld vol mogelijkheden’.
Lees verder
Een wereld vol mogelijkheden
Arie Buvens | 16 april 2014
‘Een wereld vol mogelijkheden’ is een boek voor mensen die zichzelf kwijt zijn. Via vier stappen en verdeeld in 7 fasen beschrijven Paulien Assink en Hein Gubbels hoe je weer bij je diepste zelf terecht kunt komen. Om uiteindelijk als pionier en mogelijk zelfs als journeyleader datgene wat je dan ontdekt en ontwikkeld hebt daadwerkelijk in de praktijk van alledag te gaan doen.
Lees verder

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Paulien Assink

Paulien Assink is coach van leiders, managementteams en organisaties.

Andere boeken door Paulien Assink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Een wereld vol mogelijkheden